Min Heejin, HYBE’a Karşı Olan Savaşını Kazandı

26

Min Heejin HYBE’ye karşı tedbir kararı alarak HYBE’deki pozisyonunu koruma ve NewJeans’i elinde tutma hakkını kazandı

 

ADOR temsilcisi Min Hee-jin, ‘NewJeans’ın Annesi’ rolünü sürdürecek.

Seul Merkez Bölge Mahkemesi 50. Hukuk Uzlaştırma Dairesi, Temsilci Min Hee-jin tarafından ayın 30’unda HYBE’ye karşı açılan oy hakkının kullanılmasına karşı ihtiyati tedbir talebini görüşmeye karar verdi.

Sonuç olarak, HYBE’nin 31’inde yapılması planlanan ADOR ara genel kurul toplantısında Temsilci Min Hee-jin’in görevden alınmasına ilişkin teklif üzerindeki oy haklarını kullanamaması bekleniyor. Temsilci Min Hee-jin ADOR’un temsilci direktörü olarak görevini sürdürebilecek.

ADOR hisselerinin %80’ine sahip olan HYBE, Temsilci Min Hee-jin’in görevden alınmasını ara genel kurul toplantısında gündem maddesi olarak önerdi. HYBE halihazırda ADOR için yeni bir temsilci ve yönetim kurulu aday göstermiştir. Buna karşı çıkan Temsilci Min Hee-jin, ara genel kurul toplantısında oy hakkının kullanılmasını önlemek için Seul Merkez Bölge Mahkemesine ihtiyati tedbir başvurusunda bulundu.

Mahkeme ayın 17’sinde ‘hissedar sözleşmesinin’ şirketler hukuku kapsamında oy hakkının kullanımını kısıtlayıp kısıtlayamayacağını incelemek üzere bir duruşma düzenledi.

Temsilci Min Hee-jin tarafından yapılan ihtiyati tedbir başvurusunun kabul edilmesiyle, Temsilci Min Hee-jin ve HYBE arasındaki ‘rahatsız edici birlikte yaşamın’ devam etmesi bekleniyor.

[..]

1. Vay be rahatladım

2. Tebrikler tebrikler

3. Vay be cidden ne rahatlama ama ㅠㅠㅠ Beklendiği gibi Kongjwi kazandı!!! (Ç/N: Cinderalla’ya benzeyen, Kore halk masalının kahramanı Kongjwi, tembel ve hak sahibi kız kardeşi Patjwi’nin zararına zorluklar yaşar)

4. ㅠㅠㅠㅠㅠ Bir rahatlama

5. Sonunda Kongjwi kazanırㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

6. NewJeans için bir rahatlama, millet, herkes güç bulsun

7. Fiuhh!

8. Assah!

9. Güzel

10. Vay be bu çok iyi bir haber ㅜㅜㅜ Min Hee-jin ve HYBE’nin devam etmesi bekleniyor.

K: pannchoa

Önceki İçerikMaxim, Min Heejin’in Basın Konferansı Cosplay Fotoğraf Çekimini Yayınladı
Sonraki İçerikHYBE, Min Heejin’in Oy Haklarını Kullanmalarının Yasaklanması İçin İhtiyati Tedbir Talebini Kabul Etti
26 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments