Min Heejin, Erkek Gruplarının Elde Ettiği Başarıyı NewJeans ile Sadece 2 Yılda Elde Ettiğini İddia Ediyor

35

Aslında “ihanet” ifadesi güvenin kırıldığını ima eder, değil mi? Aslında güven sadece bir kişi tarafından kırılabilecek bir şey değildir. Her iki tarafta da kırılan bir şeydir. Ve son derece duygusal bir terimdir. Ancak hukuki ve yönetsel açıdan “güven kırılması” ya da “ihanet” gibi ifadelerin o kadar da ağırlığı yoktur.

Patronunuzun kaprislerini her zaman güler yüzle karşılıyorsanız, bu sadakatsizlik midir? Patronunu gülümseyerek memnun etmeye çalışan düşük performanslı bir çalışanın sadakatsizlik yapıp yapmadığını ayırt etmek zor olabilir.

Şirket sosyalleşmek için kurulan bir grup değildir; iş liderlerinin kendilerini rakamlarla/sonuçlarla kanıtlamaları gerekir. Dolayısıyla bu dönemde belli bir düzeyde kâr elde edilip edilmediğini ve şirketin fayda sağlayıp sağlamadığını ölçmemiz gerekmez mi?

ADOR’daki başarılarım, genellikle önemli kârlar elde eden en iyi erkek gruplarınınkiyle karşılaştırılabilir. En iyi erkek gruplarının 5-7 yılda elde edeceği sonuçları bir kız grubu aracılığıyla sadece 2 yılda elde edebildim. Böyle sonuçlar elde eden bir iştirakin CEO’su için “ihanet” terimi kullanılabilir mi? Bunu çok şaşırtıcı buluyorum. Bu duygusal terimler genellikle sadakatle bağlı gruplar içinde kullanılır.

Yeni vizyonlar yaratması gereken bir anonim şirket için “ihanet” doğru kelime mi emin değilim.

1. Vay be daebak, kelimelerle arası çok iyi.

2. Söylediği çok doğru, sosyalleşmeyi bırakın ve şirketin kârıyla kendinizi nasıl kanıtladığınıza bakmaya başlayın

3. Bu doğru.

4. Bu ihanet değil, aşağılık kompleksi ㅋㅋ

5. Güzel sözler

6. BTS’den mi bahsediyor? BTS’in kâr elde etmesi 5 yıl mı sürdü? KPOP patlamasını başlatan BTS’dir, bunu nasıl göz ardı edebilir ve bunu 3 yılda yaptığınızı iddia edebilirsiniz?
> Bu dünyada BTS dışında başka grup yok mu sanıyorsun? Senin mantığın daebak ㅋ
> Bu dünyada gerçekten sadece BTS var, değil mi?
> ㅋㅋㅋㅋㅋ Kendini mağdur gösterme yine başlıyor
> Kesin şunu artık… Ben bir BTS hayranıyım ve senin gibi insanlar yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz.

7. Bunu okuyan ve “erkek idoller” yorumuna takılan insanlar sadece “o” fandom olabilir ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

8. Kadın çok zeki

9. Bu doğru, her şeyi sonuçlara göre değerlendirmeniz gerekir, bu arada HYBE’nin tüm iddiaları o “ihanet” şu bu diye duygusal yüklüydü ㅋㅋㅋ

10. Kelimelerini seçme şekli zaten diğerlerinden farklı

K: pannchoa

Önceki İçerikMin Heejin’in HYBE’den Uzlaşma İstemesinin Ardından HYBE’nin Hisse Senedi Fiyatı Fırladı
Sonraki İçerikGazeteciler Min Heejin’e BTS, Le Sserafim ve ILLIT’e Söyleyecek Bir Şeyi Olup Olmadığını Soruyor + Albüm Baskısı Suçlamaları
35 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments