2024 FESTA BTS Jin Çevrimdışı Etkinlik Takip Duyurusu

13

2024 Festa BTS Jin Çevrimdışı Etkinlik Başvuru Kriterleri Revize Edildi

 

Merhaba, biz Big Hit Music.

Jin için ‘2024 FESTA’ çevrimdışı etkinliğine giriş kriterlerindeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Öncelikle, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz. Jin’in çevrimdışı etkinliği için giriş kriterlerini aşağıdaki şekilde revize ettik:

Jin’in solo single’ı ‘The Astronaut’ veya BTS’in ‘Proof’ albümünü Weverse Shop GLOBAL üzerinden 2 Haziran 2024 tarihinde saat 11.00’de (KST) yapılan duyurudan önce satın alanlar, yeni satın alma geçmişine bakılmaksızın etkinliğe katılabilirler.

Ayrıca, albüm satın alanlar (‘Proof’, ‘The Astronaut’, ‘Indigo’, ‘FACE’, ‘D-DAY’, ‘Jack in the Box’, ‘Layover’, ‘GOLDEN’, ‘HOPE ON THE STREET VOL. 1’, ‘Right Place, Wrong Person’) 2 Haziran 2024 tarihinde saat 11.00’de (KST) yapılan duyurudan sonra etkinliğe katılmaları halinde, kimsenin dezavantajlı duruma düşmemesi göz önünde bulundurularak daha önce ilan edilen giriş kriterleri herhangi bir değişiklik yapılmaksızın uygulanmaya devam edecektir.

Ayrıca, çevrimdışı etkinliğin ilk bölümü olan ‘Jin’s Greetings’ sanatçılar ve işletme departmanı arasında yapılan kapsamlı görüşmeler sonucunda onaylanmıştır. Ön provalar ve diğer tedbirler yoluyla hem hayranlar hem de sanatçılar için kapsamlı bir güvenlik yönetimi sağlayacağız.

Jin’in terhis edilmesine kadar devam eden desteğiniz ve beklentiniz için içtenlikle teşekkür ederiz. Hazırlık sürecinde neden olduğumuz endişeler için özür dileriz. Sanatçıların çıkarlarını en iyi şekilde gözeterek her türlü eleştiriyi alçakgönüllülükle kabul ediyoruz ve herkes için keyifli bir etkinlik olması için çaba göstereceğiz.

Ayrıntılı katılım kriterlerini Weverse Shop bildirimlerinde bulabilirsiniz.

Teşekkürler.

  1. Aslında değişen bir şey yok… Etkinliğe girmek için hala ödeme yapmak zorundasınız…. offf….

2. Sadece giriş aralığını genişlettiler, sonuçtaㅋㅋㅋㅋㅋ

3. Bu Jin’in etkinliği, ama neden etkinliğe katılmak için onun albümünü satın almak şart değil? Yani eğer şanslıysanız Jin’in albümünü almak zorunda kalmadan kazanabilir ve sarılabilirsiniz. HYBE’nin hiç parası yok gibi görünüyor, değil mi??

4. Terhis olduktan sonraki ilk etkinlik bin kişilik bir sarılma etkinliği için albüm satmak… ve bu BTS…

5. Paraları olmadığını söylediler ama şimdi terhis olur olmaz bizi sömürmeye çalışıyorlar;

6. Cidden, bu sarılma olayı çok garip.

7. Sarılma etkinliği mi? Dört bin kişi mi? Yorulmayacak mı? HYBE sadece garip şeyler yapıyor gibi görünüyor…

8. Bu enayiler ne kadar ileri gidecek? Bangtan HYBE’den ne zaman kaçacak? Stres yüzünden hayran olmaktan zevk alamıyorum.

9. Binlerce kez sarılmak çok yorucu olacak…

10. Jin bir buçuk yıl boyunca bekleyen hayranlarıyla gerçekten tanışmak istese bile, etkinliğe girmek için CD satın almanız gereken bin kişilik bir sarılma etkinliği olmak zorunda mıydı?

11. Ne değişti..?

12. Atm

K: pannatic

Önceki İçerikŞu Anda Melon Listesinin Top 10 Şarkısı
Sonraki İçerikNewJeans Danielle Tamamen Slam Dunk Gibi Görünüyor
13 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments