Koreli Influencer Çift, TXT’dan Yeonjun Yüzünden Ayrıldı

57

Çevrimiçi fenomen ve moda markası CEO’su, çevrimiçi ortamda @thug_min olarak bilinen Cho Young Min, yakın zamanda en son Instagram hikayeleriyle büyük ilgi topladı. Kız arkadaşından ayrılma nedenini açıklayan bir hikaye yayınladı.

Gönderi, TXT’dan Yeonjun’un videosunu “Yeonjun, seni seviyorum” mesajıyla gönderen eski kız arkadaşıyla yaptığı konuşmayı ortaya koyuyor.

 

“Ben saf bir adamım. Başka erkeklere kolayca ‘Seni seviyorum’ diyen bir kıza ihtiyacım yok. Sadece samimi bir aşk yaşamak istiyorum, her şeyimi ortaya koyabileceğim birini istiyorum.”
@thug_min/Instagram

 

Ayrıca kız arkadaşının özür dilediği KakaoTalk mesajlarını da paylaştı ancak yine de ilişkinin bitmesini istedi.

Instagram açıklaması:: Bir ünlüyü sevdiğinizi söylemek yanlış değil. Kişisel olarak benim için bu tür eylemler karşılaştırıldığında kendimi iyi hissetmiyorum ve bunları görmek hoşuma gitmiyor. Ama hâlâ bu şeyleri arkadaşlarına gönderiyor olman seninle hiçbir şey yapmak istemememe sebep oluyor.

 

KakaoTalk mesaj ekran görüntüleri:

Eski kız arkadaşı: Youngmin, özür dilerim. Bu tür şeylerden hoşlanmadığını söyledin, o yüzden bunu yapmakla hata ettim. Bunun bir daha asla olmayacağından emin olacağım. Diğer sohbet odalarında veya senin bulunmadığınız yerlerde bile dikkatli olacağım. Bu konuyu çok derinlemesine düşünmedim ve üzerinde düşünmedim.

Youngmin: Sadece basit yaşa. Tam istediğin gibi, mutlu olmak budur. Kendi mutluluğumu bulmaya gideceğim. Artık seni görmek istemiyorum.”

 

Ayrıca eski kız arkadaşının ilişkileriyle ilgili gönderisine, ayrılığın nedeninin “basit” olduğunu belirterek yanıt verdi.

Ayrılma nedeni basit. Biz çıkarken ‘Yeonjun, seni seviyorum’ mesajını gönderdi. Görünüşe göre bunu arkadaşlarına göndermesi gerekiyordu. Saat 23:30 civarında, onu özlediğim için ona DM gönderecektim ama videoyu ve onun başka bir adamdan bahseden biriyle evlenmek isteyen Yeonjun hakkındaki mesajını gördüm. Ona saygı duymak istesem de kişisel olarak görüşlerim bana mantıklı gelmiyor ve bu yüzden ondan ayrıldım. Beni Instagram’da herkese açık olarak paylaşıyor ama neden bana arkadaşlarıyla konuştuğu başka bir adamın DM’lerini gönderiyor? O kadar sinirlendim ki, takılmak için kulübe gittim. Şu anda Philly peynirli bifteği yiyorum.

 

Eski kız arkadaşı da bir Instagram hikayesi aracılığıyla ayrıldıklarını doğruladı.

Gerçekten TXT’den Yeonjun yüzünden ayrıldık. Eski sevgilim idolleri karşı cins olarak gören biri olduğu için mutlu değildi. Her ne kadar anlamasam da sevdiğim biri olduğu için saygı duymaya çalıştım. Ben de kendisinden içtenlikle özür diledim. Ama son bir yıldır evlilikten bahseden bir çift olarak ayrılma sebebinin bu olması beni çok şaşırttı.

 

Özet:
A. Giyim markasının CEO’su Thugmin, kız arkadaşından ayrıldığını Instagram’da paylaştı.

B. Ayrılığın nedeni, kız arkadaşının yanlışlıkla ona arkadaşlarına yönelik bir mesaj göndermesi ve TXT’dan Yeonjun’u ve sürekli Yeonjun’u sevdiğini söylemesiydi.

C. Kız arkadaşı, TXT’den Yeonjun yüzünden ayrıldıklarını doğruladı.

Bu Twitter’da 20.000’den fazla kez retweetlendi.

 

 

  1. Yeonjun birinin hayatını kurtardı.
  2. Erko henüz büyümemiş ya
  3. Güzel şeyleri sevmek insan doğasıdır. Bu adam hiç bir ünlüyü sevmedi mi? Hayran olmayanlar hayran olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayamıyor. Ayrılmak onun ruh sağlığı için daha iyi.
  4. Bunun gerçekten bir meme olduğunu düşünmüştüm.
  5. Bundan dolayı neden ayrılmak istediğini anlayabiliyorum ama bunu bu şekilde kamuya açık bir şekilde yayınlaması çok çocukça.
  6. Yaşasın Yeonjun❤️, gerçekten birinin hayatını kurtardın.
  7. Eğer hiçbir zaman bir idolün hayranı olmadıysa neden böyle davrandığını anlayabiliyorum. Ama her şeyi bu şekilde ifşa etmesi onun için çok utanç verici. Yani… Eğer erkek arkadaşım aniden ‘Yujin-ah, seni seviyorum’ derse, onun izlediği şeyi ben de izlemek isterim…
  8. Bir ünlüye ‘Seni seviyorum’ dediği için ayrılmak anlaşılabilir bir şey. Bunu belgelemek ve Instagram’da yayınlamak mı? O kadar da değil ya.
  9. Evleneceğim adam böyle mesajlar gönderseydi ben de çok üzülürdüm ve ayrılmak isterdim.
  10. Evleneceğim adam böyle mesajlar gönderseydi ben de çok üzülürdüm ve ayrılmak isterdim.
  11. Bunu Instagram’da paylaşmanın neden iyi bir fikir olduğunu düşündüğünü merak ediyorum…
  12. ‘Seni seviyorum Fu Bao’ demek gibi.
  13. Ne kadar önemsiz bir adam
  14. Ayrılması kadın için iyi olmuş.

 

 

 

 

 

K: koreaboo, pannatic

Önceki İçerikTWS ‘Hey! Hey!’ Müzik Videosu
Sonraki İçerikRock Ruhuna Sahip Müzik Severler İçin 10 Kpop Şarkısı
57 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments