Blackpink Lisa Resmi Olarak TikTok’a Katıldı

23

BLACKPINK’ten LISA 3 Haziran’da popüler kısa video platformu TikTok’a katıldı. Hesabı şu anda özel olarak ayarlanmış durumda, bu nedenle sıfır takipçisi var, ancak kullanıcı adının yanında mavi bir onay işareti ile doğrulandı.

 

Platforma katılması sosyal medyada hızla viral oldu ve hayranları heyecanlarını dile getirdi. Birçok kişi bu hareketin yeni solo albümünün yayınlanmasının bir başlangıcı olduğunu ve kendi şarkılarını tanıtmaya hazırlanıyor olabileceğini öne sürdü. “LALISA”, “MONEY” ve “SHOONG!” adlı şarkıları şimdiden resmi TikTok hesabıyla bağlantılı.

 

Harika bir dansçı olan Lisa, kişisel YouTube kanalında birkaç kez dans videoları paylaştı, bu nedenle netizenler kariyerinin bu yeni aşamasında TikTok’ta ne tür içerikler yayınlayacağını görmek için çok heyecanlılar.

Lisa’nın Destiny Rogers’ın “Tomboy” şarkısında olduğu gibi herhangi bir şarkıyı, hatta cover’ları bile viral hale getirme yeteneği takdire değer ve birçok sanatçı kesinlikle platformda onunla dans challange yapmak isteyecektir.

 

K: allkpop

Önceki İçerikOtani vs. Cha Eunwoo – Hangisi Olarak Yeniden Doğmak İsterdiniz Anketi
Sonraki İçerikJang Wonyoung Kilo Almış Gibi Görünüyor
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments