NewJeans’in sonuçları tuhaf mı?

9

Çıkışlarından bu yana en çok ilgiyi onlar görmüş gibi görünüyor, ancak albüm satışları bu kez yarı yarıya düştü ve YouTube’daki müzik sonuçları dörtte bir oranında azaldı…

Melon’da ilk kez 1. sırada yer almadılar, değil mi? Şirketleri puanları bile mi manipüle etti?

[+111, -281]

1. [+227, -183] Mevcut puanları yeteneklerine kıyasla yüksek

2. [+210, -172] Kabul etmek istemiyorlar ama HYBE onlara yardım etti ve yurtdışındaki BTS hayranları onları etkiledi

3. [+163, -54] Her şey yolunda. Ne oldu? Albüm satışları genel olarak düştü ve bu sadece NewJeans için geçerli değil. Müzik videolarının yaş sınırlaması olduğunu biliyorum. Supernova’nın halk arasında bu kadar başarılı olmasına rağmen birinci olamamalarının harika olduğunu düşünüyorum, NewJeans’in albümünde iki şarkı vardı ve 2. ve 3. sıraya yerleştiler. How Sweet şarkısının kendisi pek popüler değil. Super Shy gibi kolay dinlenebilir bir melodi halka daha uygun olacaktır. How Sweet gibi bir şarkıyla 2. sıraya ulaşmalarının harika olduğunu düşünüyorum… NewJeans her şeyi yapabilir, ilk düşündüğüm buydu… Bu şarkıyı ilk dinlediğimde sadece 15. sıraya ulaşırlar mı diye düşündüm. Endişelendim. Ancak bu şarkının halkın beğeneceği bir şarkı olmayacağını düşünüyorum.

4. [+147, -53] Albüm satışları şu anda düşüşte, sadece NewJeans değil, tüm albüm sektörü için geçerli. Bu sefer YouTube Music’te 1. sırayı ve Melon’da 2. sırayı alırlarsa, iyi iş çıkarmış olurlar. Hayranlar tamamen memnun, bu yüzden lütfen gelip onları alaya almayın. Sizden yardım istemediler ve Min Heejin ile NewJeans asla sizin sanatçınıza saldırmadı.

5. [+137, -43] Bu kez YouTube Müzik’te 1. sırada yer aldılar

6. [+82, -37] Her şeyden önce, Min Heejin BTS’i eleştirmedi bile, öyleyse neden ARMY’lerin Min Heejin’e sırtlarını dönmelerinin doğal olduğunu söylüyorsunuz?

7. [+56, -13] Yurtdışında HYBE gerçekten ünlü. Yurtdışında NewJeans’ı seven hayranlara bakarsanız, çoğu ARMY’dir. NewJeans’ın şarkılarını dinliyorlar çünkü NewJeans BTS’in dongsaeng’i ama o ARMY’ler artık NewJeans’ın şarkılarını dinlemiyor. Sebep bu.

K: pannkpop

Önceki İçerikNetizenlere göre Korece’de iyi olan Japon idoller
Sonraki İçerikAnton Biraz Jungkook’a Benziyor Gibi Hissediyorum
9 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments