Çaylak Kız Grubu Badvillain, NewJeans’in Rekorunu Geçtiklerini İddia Ediyor

14

Müzik endüstrisinde tartışmalı bir çaylak grubu ortaya çıktı.

MC Mong’un yapımcılığını üstlendiği BadVillain adlı kız grubu, ayın 3’ünde yayınladıkları ilk single’ları “Overstep” ile NewJeans’in rekorlarını geride bırakarak hızlı bir yükseliş gösterdi. Albüme adını veren “BadVillain” parçasının klibi yayınlandıktan sonraki 12 saat içinde 8.45 milyon kez izlendi. Bu rakam NewJeans’in “Bubble Gum” klibinin aynı zaman diliminde ulaştığı 5 milyon izlenme sayısını geride bıraktı.

“BadVillain ‘in klibi, çıkışından sadece beş gün sonra, ayın 8’inde saat 16.00 itibariyle 32.15 milyon kez izlendi. Bu hızla, bir aydır yayında olan “Bubble Gum ”ın 43.43 milyonluk izlenme sayısını kısa sürede yakalaması bekleniyor.

BadVillain, Big Planet Made Entertainment tarafından kuruluşundan üç yıl sonra tanıtılan yeni bir kız grubu. Grup, Mnet’in “Street Woman Fighter” programından Emma, 1Million’dan Chloe Young, MBC’nin “My Teenage Girl” programıyla tanınan HU’E ve YunSeo ile “gizli silahlar” INA, Vin ve Kelly’nin de aralarında bulunduğu yedi yetenekli üyeden oluşuyor.

BadVillain’in hızlı yükselişi, ajanslarının güçlü desteğine ve üyelerin çekicilik ve yeteneklerine bağlanabilir. Big Planet Made Entertainment’ın büyük hissedarı ve ana şirketi ONE HUNDRED’ın kurucu ortağı Cha Ga-won’un bu kız grubunu yetiştirmek için önemli yatırımlar yaptığı bildirilmektedir.

1. ??

2. Uhm… bu şekilde büyük başarı elde edebileceklerini mi düşünüyorlar? Ancak, bu aslında yeni bir taktik.

3. ㅎㅎ….

4. NewJeans sadece bir sendromdu….

5. NewJeans’i rahat bırakın artık

6. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ NewJeans gerçekten de bir sendromduㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ bu sıradan insanlar böyle basit kelimeler kullanıyor

7. Siz kimsiniz?

8. Ama şarkıları oldukça iyi. Muhtemelen benim gibi bunu okuyup onları araştıran insanlar vardır.

9. Hayır ama onlarda SWF Emma var ama nasıl oluyor da hiçbir topluluk sitesinde tepki yok? Ve MC Mong bunu yayınlayan kişi mi?

10. 👀👄👀

K: pannchoa

Önceki İçerikRIIZE Anton, Sivilce Bantlarıyla Büyüleyici Görünüyor
Sonraki İçerikBir İdol Grubunun Kavgası Yüzünden Çekimler Durduruldu
14 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments