Çekimlerdeki Jinyoung ve Dahyun’a İlk Bakış

4

Jung Jinyoung ve TWICE’dan Dahyun’un Tayvan’ın sevilen romantik gençlik filmi “You Are the Apple of My Eye”ın Kore uyarlamasında rol alacakları doğrulandı!

 

 

“You Are the Apple of My Eye”ın Kore uyarlamasının yapım şirketleri STUDIO TAKE ve Jayuro Pictures, 10 Haziran’da projeye ilk bakışı yayınladı ve çekimlere bu ayın başlarında başladıklarını duyurdu.

Tayvan’ın popüler romantik filmi “You Are the Apple of My Eye”, lisedeki baş belası Ko Ching Teng’in (Chen Tung Ko) ve örnek öğrenci Shen Chia Yi (Michelle Chen)’nin hikayesini anlatıyor, okul yıllarından 15 yıl sonrasına kadar uzanıyor.

Gişe rekorları kıran “The Dude In Me” ve “Sweet Home” serisi dahil olmak üzere çeşitli projelerle çok yönlü cazibesini sergileyen Jung Jinyoung, oynamayı seven ancak ilk aşkın acısını yaşadıkça olgunlaşan Jin Woo’ya (Ko Ching Teng’in karakteri) dönüştü. Dahyun ise, utangaç ama güçlü bir karakter olan kadın başrol Seon Ah’ı (Shen Chia Yi’nin karakteri) canlandırıyor.

 

Jinyoung, “Sevgi duyduğum bir projede rol aldığım için mutluyum. Orijinal filmin duygularını aktarmak için elimden geleni yapacağım” derken Dahyun da kararlılığını şöyle ifade ederek, “İzleyicileri büyük ekrandan harika bir projeyle selamlamak benim için bir onur. Çok heyecanlıyım ve kıdemli oyuncularımla en iyi işbirliğiyle harika bir proje üretmek için çok çalışacağım” dedi.

 

 

 

K: soompi

Önceki İçerikTwice Nayeon ‘ABCD’ MV Teaser 1
Sonraki İçerikAteez Abd’de de K-Pop Grupları Arasında En Yüksek Satışa Ulaştı
4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments