Stray Kids I.N, ChildFund Kore’nin En Genç Üyesi Oldu

7

 

Stray Kids’ten I.N anlamlı bir amaç için cömert bir bağışta bulundu!

7 Haziran’da ChildFund Korea (Yeşil Şemsiye Çocuk Vakfı olarak da bilinir), 2001 doğumlu ve şu anda 23 yaşında olan I.N’in Yeşil Asil Kulübü’nün en genç üyesi olarak kabul edildiğini duyurdu.

ChildFund Kore’nin Yeşil Asil Kulübü, kuruluşa en az 100 milyon won (yaklaşık 72.500$ ; google kuru ile 349.035,53TL) tutarında bağışta bulunan kişilerden oluşuyor. Ünlü olmayanlar da dahil olmak üzere I.N, kulübe katılan 474. bağışçı oldu.

I.N’nin bağışı, beslenme desteği, tıbbi yardım, yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve daha fazlasıyla ihtiyaç sahibi çocukların sağlıklı büyümelerine yardımcı olmaya kullanılacak.

I.N., “Bu bağışı, tüm çocukların sıradan bir hayatın tadını çıkarabilmeleri ve kendi hayallerini hayal ederken sevilerek büyüyebilmeleri umuduyla yaptım” dedikten sonra “Hayranlarımdan gördüğüm sevginin bir kısmını bile paylaşabildiğim için mutluyum” diye ekeldi.

Bu arada ChildFund Kore’den Shin Jung Won şunları söyledi: “Çocukların sağlıklı büyümelerine yardımcı olmak amacıyla yaptığı sıcak kalpli bağış için I.N’e minnettarız.”

 

 

Önceki İçerikNewJeans ‘Right Now’ MV Teaser 2
Sonraki İçerikAespa Japonya Çıkış Single’ı ‘Hot Mess’ Teaser Fotoğrafları
7 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments