Jang Hyunseung, Beast’ten Ayrılışının 8 Yıl Sonrasını Açıkladı

17

Jang Hyunseung, BEAST’ten Ayrılışının 8 Yıl Sonrasını Açıkladı: “Şirket Tarafından Hayran Toplantısına Katılmamam Söylendi”

 

Yazar: Gazeteci Jeon Jaekyung

Jang Hyunseung (34), BEAST grubundan ayrılışı hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde ücretli iletişim uygulaması From aracılığıyla Jang Hyunseung, “O zamanlar, gruptan ayrılacağıma karar verildiği bir durum vardı ve kısa süre sonra ayrılışımla ilgili resmi haberler çıkacaktı. Bana hayran toplantısına katılmamamı, gelmememi söylediler. Ben de gitmedim ve onun yerine eğlenmek için dışarı çıktım. Bu izinsiz bir devamsızlık değildi,” diye açıkladı.

“Şirket tarafından telefonumla ‘Evdeki çeşitli kişisel nedenlerden dolayı katılamadığım için Japon hayranlardan özür dilerim’ şeklinde bir video çekmem söylendi. Ben de bunu çektim ve gönderdim. Dışarı çıkmak yerine evde kalmayı tercih ederdim. Ama o sırada evde kalmak istemedim,” diye ekledi.

-Bunu uzun zaman önce açıklamamış mı??

-Oh, bilmiyordum, tam tersi olduğunu sanıyordum.

-Bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek zaten ㅋㅋㅋㅋ Bu sadece devam eden bir medya oyunu gibi bir şeyden ibaret, o neyden bahsediyor ki, eylemleri hiç değişmedi.

-Yani, gruptan ayrılana kadar sahneye çıkmak istemediğine dair işaretler gösterdi, hayranlarıyla kavga etti ve sonra şirket ona hayran toplantısına katılmamasını söyledi, o da öylece dışarı çıkmaya mı karar verdi? ㅋㅋ Ah, anlıyorum.

-Bunun bir ofis çalışanının başına geldiğini hayal edin. İş arkadaşınız mesai saatleri içinde hiçbir iş yapmıyor, her zaman telefonuyla ilgileniyor ve onunla yüzleşmeye çalışmanıza rağmen değişmedi ~ Bu yüzden şirket ona toplantıya gelmemesini söyledi ve sonra o süre boyunca oynamak için dışarı çıktı? Daha sonra başkalarına gidip “Bana toplantıya gelmemem söylendi, doğru!!! Kendimi haksızlığa uğramış hissettim.” diye söyledi. Bu iyi bir şey mi?!??

-Grup hayranlarının bu bahaneden neden nefret ettiğini şimdi anlıyorum.

-Bu yüzden mi sahnede kötü performans sergiledi? Çünkü gruptan ayrılacağı zaten kararlaştırılmış mıydı?

-Oh.., tam bilmiyorum ama bundan daha fazlası var gibi görünüyor. Eğer hayranı değilseniz, bir şey söylememelisiniz… Hayran olmayanların fikirlerini eklemeleri biraz garip. Sanki… Bir şarkıcı hayranlarının gerçekten nefret ettiği bir şey yaptı ve hayran olmayanlar onlar adına onu affediyor…?

K: pannatic

Önceki İçerikChaeryeong, YoungK’ya ‘You Were Beautiful’ Şarkısının Sözlerini Yazarken Kimi Düşündüğünü Sordu
Sonraki İçerikŞu Anda Güzelliği Nedeniyle Ulusal Hazine Olarak Nitelendirilen Japon Oyuncu
17 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments