Bir Sektör Çalışanı, Ünlülerin Kapalı Alanda Sigara İçmesinin Konuşulmayan Bir Norm Haline Geldiğini Söylüyor

53

Eski eğlence gazetecisi ve YouTuber Lee Jin Ho, Jennie’nin kapalı alanda sigara içmesiyle ilgili tartışmalara değindi.

10 Temmuz’da “BLACKPINK Jennie’nin Teşhir Edilen Kişiliği? Personel neden bu kadar mutsuz görünüyordu?” başlıklı bir videoyu YouTube kanalında yayınladı.

Tartışma, BLACKPINK Jennie’nin YouTube kanalına İtalya’nın Capri kentindeki faaliyetlerini belgeleyen bir vlog yüklemesiyle başladı. Sorunlu sahnede Jennie, makyaj seansı sırasında etrafı çalışanlarla çevriliyken elektronik sigara içiyordu. Çalışanların yüzüne duman üflediği görülünce olay büyüdü.

Ancak Lee Jin Ho, “Saha personeline göre, sadece Jennie değil, birçok ünlü fotoğraf çekimleri veya makyaj seansları sırasında elektronik sigara içiyor” dedi.

Lee Jin Ho şöyle açıkladı: “Bu, sektörde konuşulmayan bir kural. Ünlüler fotoğraf çekimleri sırasında genellikle günlerce yemek yemezler, bu da onları sette son derece hassas hale getirir.” “Ünlüler için sigara içmek stres atmanın neredeyse tek yoludur ve ‘sette sinirlenmektense sigara içmek daha iyidir’ diye düşünen personel tarafından genellikle kabul görür.”

Ayrıca ünlülerin dışarıda sigara içmeleri halinde başkaları tarafından görülme riski taşıdıklarını ve bunun da imajlarına zarar verebileceğini belirtti. Bu nedenle bazı ajanslar kapalı alanlarda sigara içilmesini bile teşvik ediyor.

Ancak Lee Jin Ho, personel ile ünlüler arasındaki hiyerarşik ilişkiye dikkat çekerek, “Kaç personel bir ünlüye sette sigara içmemesini söyleyebilir ki?” dedi.

Bu arada, Jennie’nin bağımsız plak şirketi Odd Atelier (OA) tartışmalara değinerek, “Kapalı alanda sigara içtiği ve diğer personele rahatsızlık verdiği için pişmanlık duyuyor. Jennie, o sırada orada bulunan personelden özür dilemek için şahsen iletişime geçmiştir.” dedi.

K: allkpop

 

 

Makale: Jennie’nin kapalı alanda sigara içme tartışması… çalışanlar “sektörün konuşulmayan normu” diyor

Kaynak: Nate aracılığıyla X Sports News

[+173, -2] Kamera karşısında çok görgülü ve nazikmiş gibi davranıyor ama içeride arkasını dönüp personelinin yüzüne duman üflüyor ㅡㅡ Bu ünlülerin tek derdi para ve şöhret

[+106, -6] Gerçekten bunun onu koruyabileceğini mi düşünüyorsun? Karakterinin gerçek yüzü çoktan ortaya çıktı.

[+86, -1] Bunun sektördeki norm olup olmadığı kimsenin umurunda değil, Jennie bir ünlü olarak gerçek bir değişiklik yapabilecek ve bundan daha iyisini bilebilecek bir seviyede. Bunun norm olmaması için değişime öncülük etmeli.

[+68, -1] Birinin yüzüne duman üflemek cidden sadece filmlerde insanları korkutarak para koparmaya çalışan haydut tefecilerin yapabileceği bir şey. Onun karakteri gerçekten endişe verici.

[+44, -3] Yani sırf ünlü biri yapıyor diye sorun olmuyor mu? Sigara hâlâ kanserli bir madde.

[+10, -0] Şaka gibi, herkes bu davranışların “norm” olmasına izin vermeye devam ettiği için bu ünlülerin kibri göğe kadar ulaşabiliyor.

[+7, -1] Onun gibi insanlar asla başarılı olmamalı, onun olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız talihsizlik

[+6, -0] Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, değil mi? ㅎㅎ Irene ile yakın arkadaş, o da kendi personeline bağırırken yakalandı…

[+3, -0] Makyaj yaptırmak için oturmadan önce neden hızlıca sigara içemediğini anlamıyorum. Çevrenizdeki insanların %100’üne güvenemeyeceğinizi bilmeli… Hayranları, onun bu kadar az dikkatli olmasına çok üzülüyor olmalı.

[+3, -0] Birinin gerçek yüzünü görmek için tek gereken şey bir video

[+1, -4] En azından bunu kabul ettiği ve hemen özür dilediği için ona hak veriyorum… pek çok ünlü ya inkar ederek ya da hiç olmamış gibi davranarak bundan sıyrılabileceğini düşünüyor.

K: netizenbuzz

Önceki İçerikNCT Wish, Encore Sırasında Canlı Vokalleri Nedeniyle Sert Bir Şekilde Eleştirildi
Sonraki İçerikKorelilerin Ortalama Duş Alma Sıklığı
53 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments