Fotokartını Çok Ucuza Sattığı İçin Fanına Kızan İdol

11

Kendini tutmadı.

Bir idol, özellikle de diğer üyelerin fotoğraf kartlarının fiyatıyla karşılaştırıldığında fotoğraf kartlarını gülünç derecede düşük bir fiyata satan bir hayranına kızgınlığını dile getirdi.

Söz konusu idol, idol hip-hop grubu U:NUS’un bir üyesi olan Gao Guei. Grup 2023 yılında Tayvan’da düzenlenen Atom Boyz adlı seçmelerle çıkış yapmıştır.

Geçtiğimiz günlerde bir hayran U:NUS üyelerinin fotoğraf kartlarını satan bir paylaşım yaptı. Fotokart satma ve takas etme eylemleri oldukça yaygın olmasına rağmen bu özel paylaşım Gao Guei’nin dikkatini çekti.


Resimde görüldüğü üzere, hayran Gao Guei’nin fotoğraf kartlarının her birini 50 TWD (yaklaşık 1,50 USD) karşılığında satarken, diğer üyelerin kartlarının fiyatı çok daha yüksek ve en pahalısı 1.300 TWD (yaklaşık 40 USD). Bu durum Gao Guei’nin konuyla ilgili olarak şu anda silinmiş olan bir gönderi paylaşmasına neden oldu.


Vay canına. $50? Kime tepeden bakıyorsun?

– Gao Guei

Fanlar sadece şaka yaptığını düşünse de netizenler durumu hoş karşılamadı

1. Fanların idolün sadece şaka yaptığını söylediğini duydum. Bence şaka yapıyor olsa “IBAN at, hepsini alıyorum.” derdi.

2. BLACKPİNK’in bile bazı fotokartları 50 Dolar, onları da mı küçümsüyoruz?

3. Çok komik ya. Bazı kişiler hala bunun onun mizacı olduğunu söylüyor. Yani sırf “mizacı” böyle diye uygunsuz şakalar yapıp insanlardan nefret edebilir, öyle mi?

4. Evet, ona tepeden bakıyorum. Bana 100.000 dolar bile verse fotoğraf kartlarını istemezdim.

5. O genç hayran için üzülüyorum… Şu anda bile ondan nefret ediliyor.

K:koreaboo
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikPSY Kilo Verdiği İçin Gelen “Eleştirilere” Özür Dileyerek Karşılık Verdi
Sonraki İçerikKız Grubu ‘Limelight’, Mashiro ve Kang Yeseo’nun Eklenmesiyle Adını Değiştirdi
11 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments