P.O Orduda Yüzlerce Askerin Ona Bakmak İçin Toplandığı Duş Olayını Anlattı

26

Şarkıcı ve aktör P.O askeri eğitim kampından bir anekdot anlattı.

O gün Shin Dong Yeop Zico’ya, “O zamanlar yazarımız bize bir video göstermişti. P.O o köyde askeri üniformayla sahne almış ve BlockB’nin şarkılarının tüm bölümlerini tek başına seslendirmiş. Lider olarak gurur duymuş olmalısınız.” dedi.

Zico cevap verdi, “Onu ben de gördüm. Ama bu ciddiyeti tanıtım yaptığı zamanlara saklamalı. ‘Bunu yaparsam belki tatile çıkarım’ düşüncesi yüzünden okunuyordu. Eğer [tanıtım sırasında] böyle olsaydı, çoktan üç MAMA kazanmış olurduk.”

P.O daha sonra, “Sonunda üyelerimiz gelip birlikte performans sergiledi, bu çok güzeldi” dedi.

Bunun üzerine Zico, “Eğitim kampınız sırasında bir olay yaşadınız. Sürekli ‘Hadi gidip özel bölgeleri görelim’ diyordun. ”

P.O, eğitim kampından bir anekdotu şöyle anlattı: “Duş odasında yüzlerce adam vardı ve eğitimden sonra herkes ‘Hadi gidip P.O’nun özel bölgelerini görelim’ diyerek orada toplandı.

P.O, antrenman kampından bir anekdotu şöyle anlattı: “Duş odasında yüzlerce adam vardı ve antrenmandan sonra herkes ‘Hadi gidip P.O’nun özel bölgelerini görelim’ diyerek orada toplandı. ”

“Duş odasında kıyafetlerimi çıkarmaya başladığım andan itibaren ‘Ne yapmalıyım’ diye düşünüyordum. Ama hepimiz erkek olduğumuz için hızlıca soyunup [duşa] girdik ve onlar da ‘Acele et, çabuk bak’ diyerek dalga geçtiler ve birlikte duş aldık. Ama sonra herkes içeri doluştu ve insanlar kendilerini yaraladı. İnsanlar merdivenlerde kaydı ve o dar alanda gerçekten çok gürültü oldu.”

P.O sözlerine şöyle devam etti: “Ünlü biri olduğum için takımımdaki gençlerden biri beni kolladı. Önce benim duş almama izin verdi ve çok müteşekkir oldum. Buna rağmen herkes beni görmek için etrafımda toplandığı için gürültü oldu ve sonra takım lideri sinirlendi.”

“Çıplak bir şekilde duş alırken bize uzanmamızı ve gerinmemizi emretti. Böylece herkes çıplak yatıyor ve ceza alıyordu. Ama önümdeki aynı adam sürekli dönüp beni kontrol ediyordu. Ben de, ‘Hey, [daha öncesi için] teşekkürler ama önünüze bakın’ dedim, utandım.”

1. Vay….Neden onları çıplak yatırsınlar, bu çok fazla…..

2. Ah bu bana küfür ettiriyor

3. Biasımın orduda olduğu aklıma geldi. O ne yapacak? Bundan nefret ettim. 

4. Bu gerçekten yok artık… Tuvaletlerini geliştiremezler mi?

5. Orduda yaşadığınız t*ciz ve c*nsel saldırının şakası yok. Erkeklerin s*x konusunda neden bu kadar rahat hissettiklerini anlamıyorum, bu makale bile komik olması gereken bir şekilde yazılmış

6. Hayır ama onun mahrem yerlerine bakarak ne elde edebilirler ki? Gerçekten anlamıyorum. 

7. Bu tür şeyler orduda çok yaygın…. İyi bir gruba konursanız rahatlıyorsunuz, yoksa hepsi böyle ㅠ Benim biasım da böyle acı çekti ㅠ

8. Aptalca

9. Hul……….. Neden başka birinin parçasına bakma ihtiyacı hissediyorlar…?

10. Saygı hakkında hiçbir şey bilmiyorlar, bu utanç verici olmalı ㅠ

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikYg Başarısız Mı Oldu?
Sonraki İçerikİnsanların Yeniden Birleşme Söylentileri Olmasını İstediği Kız Grubu
26 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments