03 Doğumlu Şarkıcı Jojo Siwa, Taşıyıcı Anne Aracılığı İle 3 Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

35

2003 doğumlu Amerikalı şarkıcı JoJo Siwa, taşıyıcı annelik yoluyla üç bebek sahibi olmak istediğini ifade ederek tartışmalara yol açtı.

Ayın 15’inde Cosmopolitan ile yapılan bir röportaj videosunda JoJo, “Eşcinsel olduğum için hamileliği heteroseksüellerden çok farklı bir şekilde planlamam gerekiyor” dedi.

Sözlerine şöyle devam etti: “Üç taşıyıcı anne sahibi olmak istiyorum. Bilimsel olarak üçüz olacaklar ama her biri ayrı doğacak”

JoJo uzun zamandır üç çocuk istediğini açıkça söylüyordu. Mart ayında E! News ile yapılan bir röportajda; Eddie ve Teddy adında ikiz erkek çocuklar ve Freddie adında bir kız çocuğu istediğini ve hatta çocuklarını simgeleyen dövmeler yaptırmak da dahil olmak üzere özel planlarını açıkladı.

Çocukluğundan beri ün kazanan JoJo Siwa, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ilkokul öğrencileri arasında büyük bir popülerliğe sahip.

Kaynak: m.entertain.naver.com/topic/article/213/0001302673

 

 

1. Aigo….

2. Ah….

3. Bu doğru mu

4. Bu kadar ileri gitmeye gerek var mı?

5. Sanki Sims’teymiş gibi konuşuyor

6. Bunun mantıklı olduğunu mu düşünüyorsun seni aptal?

7. Ah… Yurtdışında, test tüpünün cinsiyetini bilmek mümkün, yani mümkün… Peki üç kişi arasındaki doğuma üçüz denebilir mi? Bir anda hamile kalıp doğum mu yapıyorsunuz? Buna aşina değilim

8. Döllenmiş yumurtanın aynı gün saat birde yerleştirilmesi ve sezaryen tarihinin belirlenmesi gibi bir şey mi bu? Ama bunlar sadece 3 ayrı fetüs değil mi?

9. Bu gerçekten bilimsel olarak üçüz mü?

10. …?

 

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikFifty Fifty’nin Yeni Üyeleri Olduğu İddia Edilen Kişiler
Sonraki İçerikIm Jiyeon – Cosmopolitan Fotoğraf Çekimi
35 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments