NewJeans Hanni, Woozi’ye Cevap Olarak Seventeen Şarkısı Önerdi

3

Seventeen Woozi’nin “How Sweet” Dansı Netizenlerden Güzel Tepkiler Alıyor

 

NewJeans’ten Hanni, Seventeen’e olan sevgisini gösterdi.

Çevrimiçi bir forumda, netizen’ler Hanni’nin hayranlarına Phoning aracılığıyla gönderdiği son mesajlardan çok memnun kaldılar. Hanni, bu mesajlarda Seventeen’den Woozi’nin kendi memelerinden birini kullandığını keşfetti, Seventeen’in hayran buluşmasında Woozi’nin “How Sweet” şarkısını coverladığını gördüğünü paylaştı ve hatta hayranlarına bir Seventeen şarkısı önerdi.

Woozi’nin kullandığı meme “Ready Kal Done” idi, Hanni’nin NewJeans’in içeriklerinden birinde, istemeden yaptığı Korece dil hatası sonucu söylediği bir ifade.

Woozi hayranlarına gönderdiği mesajda aynı ifadeyi kullandı: “Carat Love Ready Kal Done.”

 

 

Hanni’nin Phoning mesajı şu şekilde:

“Ready Kal Done… Bu, Woozi sunbaenime nasıl ulaştı? O.O utançtan yüzümü ellerimin arasına aldım. Aman Tanrım, ne yapmalıyım~~~ Woozi sunbaenim! hehe onu ‘How Sweet’ şarkısıyla dans ederken gördüm!! >u< NewJeans’ Hooni (Ç/N: Woozi’nin gerçek adına dayanan bir takma ad) hehe. İsmime benziyor! Sanırım varlığından haberdar olmadığım başka bir NewJeans üyesi daha vardı hehe lol.”

 

Ayrıca, sohbetten ayrılmadan önce hayranlarına Seventeen’in “Our Dawn Is Hotter Than Day” şarkısını önerdi ve “gerçekten sevdiğim bir şarkı ^^ Bir yaz gecesi dinlemenizi öneririm~ <3″ şeklinde tanımladı.

Her iki gruptan da netizen’ler ve hayranlar arkadaşlıkları hakkında destekleyici yorumlar bıraktılar ve hatta “Bang Sihyuk ve Min Heejin lütfen barışsınlar” diye ısrar ettiler.

 

 

  1. Şarkıcıların kesinlikle hiçbir sorunu yok. Gerçekten yetişkinlerin bu yorucu kavgasının yakında sona ermesini umuyorum, gerçekten.
  2. Vay canına, Woozi Hanni’nin meme’ini biliyor. Hepsi çok tatlı.
  3. Seventeen ve NewJeans fighting, ikisi de çok sevimli.
  4. Seventeen ve NewJeans’in böyle bir zamanda birbirlerinden bahsetmelerini seviyorum… çocuklar iyiler, bu yüzden yetişkinlerin kavgasının gerçekten bitmesini umuyorum.
  5. HYBE sanatçılarının birbirleriyle hiçbir sorunu yok. Hatta LE SSERAFIM ile bile. Ve Hyein’in de aslında bir ARMY. Sorun yetişkinlerle ilgili.
  6. Haerin ve Eunchae de arkadaş.
  7. Yetişkinlerin onları neden ayırmaya çalıştığını bilmiyorum.
  8. NewJeans hala Min Hee Jin’in tarafında.
  9. Umarım anlaşmaya devam ederler.

 

 

 

K: Allkpop

Önceki İçerikAdor, Min Heejin’in Şirket İçi C*nsel T*ciz Davasını Örtbas Ettiği İddialarını Açıkladı
Sonraki İçerikRiize, Lucky’yi Japonca Olarak Yayınladı
Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments