YouTube Muhabiri Lee Jin Ho SM’in Pazarlama Stratejileri İçin Tartışmalı Gu Je Yeok’a Gittiğini İddia Etti

18

Sm Müdürünün Hybe Hakkındaki Yazışması İfşa Oldu

 

 

Geçtiğimiz günlerde YouTube muhabiri Lee Jin Ho, SM Entertainment’ın viral pazarlama stratejileri için tartışmalı Cyber Wrecker YouTuber’ı Gu Je Yeok’a başvurduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz hafta SM Entertainment, HYBE’ye karşı viral pazarlama planları kullanmak ve netizenlerin görüşlerini manipüle etmekle suçlandı. SM Entertainment, pazarlamanın yönetim haklarını savunmak ve şirketin duruşunu hissedarlara açıklamak için kullanıldığını açıkladı.

SM Entertainment ayrıca bu amaçla YouTube siber “yıkıcılarını” kullanmaları için kendilerine bir teklif sunulduğunu ancak reddettiklerini belirtti. Ancak YouTuber Lee Jin Ho tarafından tersine viral pazarlama kampanyası için aralarında Mukbang YouTuber’ı Tzuyang’ı tehdit ettiği bilinen Gu Je Yeok’un da bulunduğu belirli YouTuber’ların seçildiği ortaya çıktı. Gu Je Yeok gerçekten de böyle bir teklif aldığını doğruladı.


Ayrıca, teklifin yapılmasının ardından Gu Je Yeok, SM ile arası iyi olmayan bir kişi hakkında hassas içerikli bir video yayınladı. Video, videonun konusundan gelen güçlü tepkiler nedeniyle bir gün içinde kaldırıldı. Gu Je Yeok, ilgili her iki taraf da büyük şirketler olduğu için, potansiyel riskin önerilen tazminattan daha ağır bastığını öne sürerek konuyu ele almayı bırakmaya karar verdiğini açıkladı.

1. Lee Jin Ho yine iş başında, haha. HYBE’ı iyi göstermeye çalışıyor ama GFriend’i yerin dibine soktuğunu hatırlıyorum. O zamandan beri güvenilirliği sıfır. Kimin tarafında olduğu çok açık.

2. Gerçek şu ki SM viral pazarlama yaparken yakalandı, değil mi? Ancak yorumlara bakılırsa, insanlar yanlış anlayıp HYBE’ın bunu yaparken yakalandığını düşünebilir. Bu sadece herhangi bir kanıt olmadan yapılan temelsiz bir spekülasyon, değil mi?

3. Lee Jin Ho tanınmış bir HYBE destekçisi değil mi? Dağıldıklarında GFRIEND’i bile eleştirdi.”

4. Gu Je Yeok’un SM ile bağlantılı olabilir mi? Olabilir. Ama Lee Jin Ho’nun kesinlikle HYBE ile bağlantılı. Hatta oradaki bazı yöneticilerle arkadaş olduğundan bile bahsetti. Min Hee Jin’in sadece adli verilere erişimi olan birinin görebileceği KakaoTalk mesajlarını medyadan bile önce ilk ortaya çıkaran oydu. Belli ki HYBE ondan bunu yapmasını istemiş. Bu nedenle NewJeans’ın ebeveynleri ‘NewPT’ olayının arkasında HYBE’nin olduğunu düşündüler (Lee Jin Ho videosunda ‘NewPT’den bahsetmişti). Her neyse, bu ajanslar perde arkasında bir sürü karanlık iş çeviriyor.

5. Ona inanan kimse var mı?

6. Lee Jin Ho ve Gu Je Yeok’un güvenilirliği %0.

K:allkpop
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikZerobaseone Zhang Hao’nun Fotoğraf Kabininde Taehyung İle Çektirdiği Fotoğraflar
Sonraki İçerikBir Psikiyatri Hastası Yang Jaewoong’un Hastanesinde Vefat Etti + Exid Hani İle Evlenmeye Hazırlanıyor
Subscribe
Bildir
guest
18 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments