Suzy, Delusion’ın Kadrosuna Dahil Oldu

11

 

Oyuncu Suzy, Han Jae-rim’in yönettiği yeni film ‘Delusion’da rol aldı.

Sports Kyunghyang’ın 30’unda yayınladığı habere göre, Suzy yakın zamanda ‘Delusion’da rol aldı.

‘Delusion’ 1935 Gyeongseong ve 1800’lerin Şanghay’ında geçiyor ve büyüleyici vampir kadın Song Jeonghwa’nın portresini yapmakla görevlendirilen ressam Yoon Yiho’yu takip ediyor. Zaman geçtikçe Yiho kadının gerçek kimliğini keşfediyor ve gizemli olaylarla karşılaşıyor ve sonunda ona hayran kalıyor. Film, Eylül 2019’dan Kasım 2020’ye kadar Naver’da seri olarak yayınlanan aynı adlı bir webtoondan uyarlandı.

Suzy, gizemli vampir kadın Song Jeonghwa rolünü oynayacak. Miss A ile çıkış yapan Suzy, oyunculuk kariyerine 2010 yılında ‘Dream High’ dizisiyle başladı ve 2012 yılında ilk filmi ‘Architecture 101’ ile “Ulusum İlk Aşkı” olarak ünlendi. O zamandan beri ‘The Sound of a Flower’, ‘Ashfall’ ve ‘Wonderland’ gibi çeşitli filmlerin yanı sıra ‘Startup’, ‘Anna’ ve ‘Lee Doona!’ gibi dizilerle oyunculuk kariyerini sağlamlaştırdı. Büyüleyici imajı ve sağlam oyunculuk becerileriyle, Song Jeonghwa’nın gizemli karakterini nasıl hayata geçireceği konusunda çok fazla ilgi var.

Bu, Suzy’nin yönetmen Han Jaerim ile ilk iş birliği olacak. Suzy, başlangıçta ‘Delusion’ın planlama aşamasında yaklaşıldı, ancak zamanlama sorunları nedeniyle proje ertelendi. ‘Delusion’ın yapım programı ayarlandığında, Suzy projeye katılabildi. ‘The Face Reader’, ‘The King’ ve ‘Emergency Declaration’daki çalışmalarıyla ve Netflix’in ‘The Eight Show’ dizisindeki dizi yönetmenliğiyle tanınan Han Jaerim ile Suzy arasındaki iş birliği, olası sonucu nedeniyle önemli ilgi topladı.

 

  1. Wow daebak..
  2. Oh…
  3. Vay canına, yani Suzy canlandıracak
  4. Ona yakışıyor
  5. Cidden, çok yakışıyor! Bu sefer reklamını gördüğümde bunu düşünüyordum
  6. Böyle bir rol ona yakışır
  7. Haberin başından beri aklıma ilk Suzy geldi. ‘Delusion’ı nasıl geri çektiklerini görünce, Suzy’nin programıyla çalışmaya çalışıyorlarmış gibi görünüyor
  8. Hul!!!!
  9. Haaa… Suzy’nin hayranı olmak çok eğlenceli…
  10. Bae Suzy’nin bu kadar çalışkan olmasını çok seviyorum

 

 

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikWinter’ın Numarası Sızdırıldı
Sonraki İçerikJimin, Who İle Billboard Hot 100’a 14. Sıradan Giriş Yaptı (Global 200’de 1 numara)
Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments