Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalyalı Dalış Takımı, İzleyicileri ‘Kandırdığı’ İçin Viral Oldu

9

“2024 Paris Olimpiyatları “ndaki tüm takımlar kendi açılarından hayranlık uyandırıcı olsa da, özellikle bir tanesi, takım arkadaşlarının bir sonraki ‘senkronizasyon’ seviyesiyle Güney Kore çevrimiçi topluluklarında viral oluyor.

 

Çin Takımından Chen Yuxi (solda) ve Quan Hongchan (sağda)

 

Kadınlar senkronize 10 metre platform dalışında yarışan Çin takımı, Chen Yuxi ve Quan Hongchan’dan oluşuyordu. “Kusursuz” olarak nitelendirilen performanslarının ardından yedinci altın madalyalarını aldılar.

İkilinin sıçrayışı Olimpiyat izleyicilerini hayretler içinde bırakırken, yayın klipleri ikiliyi öylesine tam bir uyum içinde görüntüledi ki, bazıları başka bir açıdan her iki dalgıç da görünene kadar tek bir kişinin dalış yaptığını düşünerek “kandırıldığını” hissetti.

  1. İlk açıda bir kişinin daldığını düşünmüştüm. Kamera açısı değiştiğinde iki dalgıç olduğunu fark ettim, haha. Eğer kamera onların hareketlerine ayak uydurabilseydi, bu ikisi herkesi kandırabilirdi.
  2. Çılgınca.
  3. Ohaa. Bu nasıl mümkün olabilir?! İnanılmaz.
  4. Vay canına, bu delilik.
  5. Whoa…
  6. İlk açıdan bakıldığında tek kişinin daldığına yemin edebilirdim. İki dalgıç olduğunu biri söyleyince fark ettim. Daebak.
  7. Vay canına.
  8. Açıkçası, bu çok güzel.
  9. Vay be
  10. İnanılmaz, wow.

K: koreaboo, Theqoo

 

Önceki İçerikAtlet Oh Sangwook, Yüzü ve Vücuduyla Yurtdışındaki İnsanları Adeta Çıldırttı
Sonraki İçerikKnetizenler, BTS Jin’in Askerden Terhis Olduktan Sonraki Çalışkanlığını Takdir Ediyor
Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments