Le Sserafim, İtibarını Geri Kazanabilecek Mi?

36

Geri Dönüş Yaklaşırken, Knetizenler LE SSERAFIM’in İtibarını Geri Kazanıp Kazanamayacağını Tartışıyor

 

K-netizenler arasındaki son tartışmalar, özellikle Coachella’daki cansız performanslarının ardından LE SSERAFIM’in geleceği hakkında ciddi endişelere yol açtı. Birçok eleştirmen, grubun 30 Ağustos’ta dördüncü mini albümleri ‘CRAZY’yi yayınlamaya hazırlandığı şu günlerde, grubun geri dönüş yapıp yapamayacağını ve itibarını geri kazanıp kazanamayacağını tartışıyor.

Bir netizen, Coachella’daki hayal kırıklığı yaratan performanslarının ardından olumsuz etkilenen grubun kamuoyundaki imajına ilişkin düşüncelerini paylaştı :

 

“‘Acımasızlık’ konseptinin kendisi, kamuoyunu ikna etmek için zayıf bir geçmişten çok daha güçlü bir şimdiki zamana keskin bir değişim gerektirir, ancak gördüğünüz gibi, Coachella’daki performansları tam bir fiyaskoydu…

Geçmişteki eylemlerine ve Coachella’dan bu yana yaptıklarına bakıldığında, durumun akıllıca ele alınmadığı görülüyor. Japon yanlısı duruşlarıyla ilgili tartışmalara rağmen gidip Fuji Dağı’nda fotoğraf çektirdiler, en iyi sahneleri olduğunu söylediler ve hatta ‘Kızgın mısın çünkü şanslı olan tek kişi benim’ sözünü sanki büyüleyiciymiş gibi geri getirdiler – bunların hepsi tekrar vurgulandı.

Son zamanlarda, bir belgeselde LE SSERAFIM’in savunmasız tarafını göstererek sempati toplamaya çalışıyor gibi görünüyorlardı, ancak bu da fena halde başarısız oldu.

LE SSERAFIM’in gerçekten iki seçeneği var: 1. Becerilerini büyük ölçüde geliştirmeli ve acımasız konsepte devam etmeliler. Elbette, NMIXX’in beceri seviyesine ulaşsalar ve acımasız konsepte devam etseler bile, başarısız Coachella performanslarının damgasını hala taşıyabilirler. 2. Kendilerine sempati duyulmasını sağlayacak kadar, öncekinden çok daha ağır eleştirilere maruz kalmaları gerekiyor.”

1. KCW sahte bir çıkış yapmak için başkasının hayatını çaldı ve sonra normal bir hayat istediğinden şikayet ediyor. Coachella’dan sonra bir orta parmak fotoğrafı yayınlamaları ve Kore’ye dönerken kollarını kavuşturmaları gerçek karakterlerini gösteriyor. Neyle gurur duyuyorlar? Bu sadece bir güç gösterisi, acınası.

2. Hayranlar sessiz kalmalıydı ama çok gürültücü davrandılar, bu yüzden şimdi herkes onlara karşı, haha.

3. Gerçek dayanıklılığı, çıkışlarından beri neredeyse ölümüne eleştirilen aespa, zorlu bir çıkış süreci geçiren NewJeans ve saf yetenekle imajlarını dönüştüren IVE gibi gruplar gösterdi. Ayrıca şarkı söylemek için sabırsızlanan NMIXX, küçük bir ajansın sınırlarını zorlayan STAYC ve nihayetinde gerçek dayanıklılığı gösteren Kep1er da var.

4. Coachella performansından ve lise son sınıf öğrencisi olmalarıyla ilgili yorumdan sonra aşırı eleştirildiler ve bir miktar sempati yarattılar. Ancak daha sonra bazı yıkıcı hayranlar (‘Rizjs’ olarak anılan) ortaya çıktı ve her şeyi en başa döndürdü.

5. Dördüncü jenerasyon gruplar arasında sadece onlar canlı performanslarda zorlanıyor ve bu da toparlanmalarını zorlaştırıyor. Diğer gruplar canlı performanslarıyla dikkat çekiyor ve bazıları mükemmel olmasa da hepsi LE SSERAFIM’den daha iyi performans sergiliyor.

6. Hangi şarkıyla performans sergilerlerse sergilesinler, eğer sahnede düzgün bir canlı performans sergileyemezlerse, onlar için her şey biter. İnsanların sessiz kalacağını mı sanıyorsunuz? Coachella’ya yeterli becerileri olmadan gitmek büyük bir hataydı.

7. En büyük sorunları, durumlarının farkında olmamaları gibi görünüyor. Yetenek eksikliklerini kabul edip çok çalışmaya söz vermeliler. Bunun yerine, haksız yere eleştiriliyormuş gibi davranıp halkı ve Min Hee Jin’i suçluyorlar.

8. Kayıt stüdyosunda seslerini dinlemiş olsalardı, üyelerin neye ihtiyacı olduğunu bilirlerdi. Ajans onları bunca zaman ihmal ettiği için umutsuz vaka.

9. Pratik yapın, kendinizi geliştirin, çok çalışın, herkesin yanıldığını kanıtlayın.

10. Fikir: Yetenek eksikliği bir grubu mahvetmek için yeterli olsaydı, daha önceki kız gruplarındaki daha az yetenekli üyelerin hepsi çoktan başarısız olurdu. İyi şarkı söyleyememek onlar için talihsizlik ama bunun için neden eleştirilmeleri gerektiğini anlamıyorum. Sadece diğer fandomlar ve anti-fanlar LE SSERAFIM’e saldırmak için fırsat kolluyor gibi görünüyor.

K: allkpop, Pann

Önceki İçerikAttrakt’ın “Süper Zengin” Singapurlu Yatırımcısı Tutuklandı, Hayranlar Fifty Fifty İçin Endişeleniyor
Sonraki İçerikJeon Soyeon, 4. Jenerasyon Kadın İdollere ve Grup Üyelerine Laf Mı Atıyor? + Cube’dan Ayrıldığına Dair Söylentilere Yanıtı
Subscribe
Bildir
guest
36 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments