Chanyeol’ün İlk Solo Çalışması, Koltuklar Boş, Fan Tepkileri Soğuk

66


EXO’dan Chanyeol çıkışından 12 yıl sonra ilk solo albümünü yayınlıyor ancak Kore’deki hayranları şimdiden soğuk tepkiler alıyor. Canlı turnenin Seul konserleri için biletler 7 Temmuz’da satışa çıktı ve genel bilet satışları 8’inde başladı ancak tükenmesinin önünde hala uzun bir yol var.

Interpark’a göre, 13 Eylül saat 19:45 itibariyle Chanyeol’un “2024 CHANYEOL LIVE TOUR : 都市風景 (City-scape) in SEOUL” Seul konseri için 6 Eylül’de 465 ve 7 Eylül’de 356 olmak üzere toplam 821 koltuk kaldı.

Bu durum, şu anda orduda görev yapan ve solo performans sergilemeyen Kai, Sehun ve Chen dışındaki tüm EXO üyelerinin bu yılki kapalı gişe solo konserleri ve hayran buluşmalarıyla tezat oluşturuyor. EXO bir bütün olarak büyük ölçekli fan buluşmaları düzenlemeye ve geçen yılın sonlarında “First Snow” ile tersine bir sendrom başlatarak popülaritesini ve sağlam hayran gücünü gösterirken olması durumu daha ilgi çekici hale getiriyor.

Fanların Chanyeol’a yönelik soğuk tavrı, 2021’de eski kız arkadaşı olduğunu iddia eden bir netizenin, üç yıllık ilişkileri sırasında Chanyeol’ün onu kız grubu üyeleri, YouTuber’lar, dansçılar ve uçuş görevlisi BJ’ler de dahil olmak üzere bir düzineden fazla kadınla aldattığını iddia etmesiyle başladı.

(…)

Blue Square’in resmi web sitesine göre, Chanyeol’un sahne alacağı Mastercard Salonu, ayakta oturanlar da dahil edildiğinde zemin katta 2.400 kişiyi ağırlayabiliyor ve ikinci katta 371 koltuk artı 10 tekerlekli sandalye yeri ile toplam 381 kişi bulunuyor. Bu da konsere yaklaşık 2.800 kişinin katılabileceği anlamına geliyor. Konser iki güne yayıldığı için etkinliğe yaklaşık 5.600 kişinin katılabileceği tahmin edilmekte.

Yakın zamanda Urban Zakapa grubu ve şarkıcı Youhna burada konserler verdi ve StayC’nin de bir fan buluşması düzenlemesi planlanıyor. Hepsinin biletleri tükendi.

1. Skandalı olmasaydı dahi zaten yetenekli değildi.

2. Skandalını düşününce her şey anlam kazanıyor….ㅎ

3. Yine de çok sattığını düşünüyorum?

4. Kalan 400 koltuk nasıl “boş” sayılıyor? 2,5 bin kişiden 2 bin kişi toplamayı başardı.

5. Artık skandalının ne olduğunu bile hatırlamıyorum.

6. Huh? 5,6 bin koltuktan 800’ü “boş” mu sayılıyor?

7. Eğer bu boş olarak kabul ediliyorsa, gazeteci hayatında hiç “boş” görmemiş gibi görünüyor

8. Makale o kadar kötü niyetli ki, Chanyeol’un yerinde olsam ağlardım.

9. EXO’nun bir parçası olduğu için Blue Square’i dolduramaması gerçekten şaşırtıcı

10. Ama bir EXO üyesinin Blue Square’i dolduramaması….

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikRiize Wonbin’in “Akşam Rutinim” Vlogu
Sonraki İçerikLe Sserafim “Crazy” Track Sampler (Örnek Parçalar)
Subscribe
Bildir
guest
66 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments