Hyolyn, ISAC’ta Flört Etmek İsteyen İdollere Tavsiyelerde Bulunuyor

20

Şarkıcı Hyolyn,Idol Star Athletics Championships” (bundan böyle “ISAC” olarak anılacaktır) ile ilgili perde arkası detayları açıkladı ve sert bir yorumda bulundu.

Ayın 13’ünde ‘Neighborhood Star K.’ adlı YouTube kanalında bir video […] yayınlandı. Videoda şarkıcı Hyolyn konuk olarak yer aldı ve Jonathan ile çeşitli konuları tartışan bir sohbet gerçekleştirdi.

Jonathan, “Son zamanlarda ‘ISAC’ın yeniden canlanması gündemde” diyerek söze başladı ve “ISAC’ın ilk günlerinde Sistar hakim değil miydi?” diye sordu. Daha önce ISAC, MBC’de tatil dönemlerinde yayınlanan ve çeşitli ajanslardan idollerin spor dallarında yarıştığı bir programdı.

Hyolyn “Biz de çok şaşırdık” dedi ve “ISAC’ta keşfettiğimiz bir yetenekti” itirafında bulundu. Sistar’ın bayrak yarışlarında birinciliği hiç kaçırmadığından bahsetti. “Bu konuda iyi olduğumuzu bile bilmiyorduk ve çaylak günlerimizde kendimizi tanıtmak için çok çalışmak istedik” diye ekledi.

2010’dan 2015’e kadar ISAC’a sürekli katılan Sistar, bayrak takımı etkinliklerinde 9 altın madalya kazandı ve engelli koşu, yüksek atlama ve koşu gibi bireysel etkinliklerde madalyaları silip süpürerek ‘spor idolleri’ lakabını kazandı. Daha sonra, diğer şirketlerin rekabetiyle karşılaştılar ve hatta bir emeklilik töreni düzenlediler.

 

Jonathan, “İdol hayranları sadece ‘ISAC’ terimini duymaktan bile bıktıklarını söylüyorlar,” diye sordu. Çeşitli kaynaklara göre, orada bazı gizli gerginlikler de var, bu da durumu zorlaştırıyor. Hyolyn, “Bunu daha yeni fark ettim,” “Hiç avans bile almadım.” diye itiraf etti

Hyolyn, Sistar’ın aslında sadece yarışmaları silip süpürmek ve egzersiz yapmak için katıldığını belirtti. “Hayranların hepsi bizimle aynı yerden bizi izliyordu ve sanki telefonlarına erişimleri bile yokmuş gibi görünüyordu.” Jonathan etkilendi ve “Yani oraya gerçekten başka hiçbir şey düşünmeden gittin ve sadece çok çalıştın” dedi.

Jonathan, Hyolyn’den, ‘ISAC’a sporlara katılmadan ve sadece “gizli niyetlerle” gelenlere bir tavsiyede bulunmasını da istedi.

Hyolyn sert bir şekilde, “Buraya neden geldiğinizi bir kez daha düşünün” “Bunu kayıttan sonra yapabilirsiniz. Kayıt sabah 5 civarında bitiyor, eğer başka bir planınız yoksa, buyurun yapın.” diye yanıt verdi.

Hyolyn, ayın 12’sinde ‘Wait’ adlı dijital single’ını büyük müzik siteleri aracılığıyla yayınladı. Yeni şarkı ‘Wait’, kendisini geride tutan her şeyden kurtulma ve özgürce ilerleme arzusunu ifade eden bir Afrobeats parçası.

1. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. Çok komik ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Kayıtlar sabah 5 civarında bitiyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

3. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Söyledikleri doğru ama

4. Acayip komik, sabah 5ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

5. Yüz ifadesi acayip komik ㅠㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. Kadın, bildiğin kayıt bittiğinde, sabah 5’te yapın dedi ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

7. ㅋㅋㅋㅋㅋ

8. Yüz ifadesi ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Onun kararlı olduğunu söyleyebilirsiniz ㅋㅋㅋㅋ

9. Vay be, o gözler gerçekten öyle ㅋㅋㅋㅋ

10. ㅋㅋㅋㅋㅋ Sistar’ın yarışmak için orada olması ve bu yüzden bunları bilmemeleri komik ㅋㅋ

11. SISTAR neden bu kadar komik ㅋㅋㅋㅋㅋ O zaman da şimdi de aynılar.

12. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

13. Onlara sabah 5’te kayıtlar bittikten sonra yapacak bir şeyleri yoksa bunu yapmalarını söylüyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

K: pannchoa & koreaboo

Önceki İçerikKız Öğrencilerden İdrar Testi Talep Eden Prestijli Kore Koleji
Sonraki İçerikTom Cruise’un Kızı Suri Cruise, Soyadını ‘Noelle’ Olarak Değiştirdi
Subscribe
Bildir
guest
20 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments