Paul Kim, Gelmiş Geçmiş En Çok Arzu Edilen Düğün Şarkıcısı Yerlerinden Birini Nasıl Kaptı?

3

Paul Kim, Gelmiş Geçmiş En Çok Arzu Edilen Düğün Şarkıcısı Yerlerinden Birini Nasıl Kaptı — Hyun Bin ve Son Ye Jin’in Düğünü

 

Mart 2022’de, Crash Landing On You‘nun başrol oyuncuları Hyun Bin ve Son Ye Jin evlendi ve sonsuza dek mutlu yaşamaya yemin etti. Ekranda başlayan aşklarını gerçek hayata taşıyan çift, muhteşem düğünleriyle Kore’yi büyüledi.

Düğün özel olarak gerçekleştirildi, ancak kamuoyu, yıldızlarla dolu davetli listesinden katılımcılar tarafından paylaşılan içeriden gizli görüntülere sahip oldu. O zamandan bu yana, solist Paul Kim’in törenin resepsiyon bölümünde yeni evlileri tebrik ederek hit müziği “Every Day, Every Moment ”ı seslendirdiği bildirildi. Paul Kim, JTBC’nin Magic 2022 programının bir bölümünde ve MBC radyosunun 2PM Date programının bir bölümünde bu deneyimi değerlendirdi.

 

 

Paul Kim, genel olarak “düğünlerde şarkı söyleme davetlerini geri çevirme” eğiliminde olduğunu açıkladı.

“Düğünlerde şarkı söylemek beni son derece geriyor. Bu yüzden genellikle düğünlerde şarkı söyleme davetlerini geri çeviriyorum. Bunu sadece evlenen çifte gerçekten yakınsam yapıyorum. Şarkı zaten kalbimin derinliklerinden gelmeli, kimse için berbat etmek istemem.”

 

Ancak Hyun Bin ve Son Ye Jin kendisine ulaştığında, daha önce ne damatla ne de gelinle hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen “bu fırsatı kaçıramazdı”.

“Ama [Hyun Bin ve Son Ye Jin] bana ulaşarak düğünlerinde şarkı söylemem için beni davet ettiler ve… Bir dakika düşünmedim bile. Kesinlikle gitmek istedim. Tereddüt etmeden kabul ettim çünkü dürüst olmak gerekirse ünlüleri görmek istiyordum.”

 

Paul Kim, çiftin ve seyircilerin kendisini germesine rağmen, çiftin töreninde şarkı söylemekten daha fazla heyecan duyamayacağını söyledi!

“Sanırım davete gerçekten şarkı söylemek istediğim için değil, daha çok orada olmak ve evlenmelerini izlemek istediğim için evet dedim! Bu benim için bir onurdu.

 

Ama çok gergindim. Ön sırada oturan süper ünlü oyuncular ve yönetmenler benim için daha da sinir bozucu oldu. Orada şarkı söylemek için bulunduğum gerçeğini bir türlü aklıma getiremiyordum. Her şey gerçeküstü geldi, sanki bir film izliyormuşum gibi hissettim.”

  1. ᄉᄇᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏ

2. O düğüne hayır demesine imkan yok. LOL.

3. [Paul Kim için] ne büyük bir zafer!

4. Kesinlikle anlıyorum.

5. Böyle söylemekte haklı, haha. Ben de kabul ederdim!

6. Bu konuda gerçekten dürüst davrandı, LOL.

7. Ben de isterdim. Düğünü görmek istiyorum! Haha.

8. ROFL! Bunu ona vermeliyiz.

9. Oh, kesinlikle kalbinin derinliklerinden kabul etti.

10. Kesinlikle hak veriyorum, hahahahaha.

K: koreaboo

Önceki İçerikKim Chaewon Yine Winter’ı Taklit Ediyor
Sonraki İçerikNewJeans Minji, Hayranlarıyla İletişim Kurmak İçin 4 Saatten Fazla Canlı Video Yayını Yaparak Netizenleri Şaşırttı
Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments