Rapçi San E, Yoldan Geçen Bir Kişiye Saldırdığı İddiası Üzerine Gözaltına Alındı

4

RAPÇI SAN E, PARKTA YOLDAN GEÇEN KİŞİYE SALDIRMAK SUÇUNDAN GÖZALTINA ALINDI… POLİS RESMEN SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

Chosun Ilbo’nun 19’unda yayınladığı bir habere göre, Seul’deki Mapo Polis Karakolu 17’sinde rapçi San E‘yi (gerçek adı Jeong San) özel saldırı suçlamasıyla gözaltına aldı.

San E, geçen ayın 28’inde Mapo-gu’daki bir parkta yoldan geçen Bay A’ya saldırmakla suçlanıyor. O sırada San-E’nin Bay A’ya “Bisikleti dümdüz sür” dediği ve ardından Bay A’nın yüzüne cep telefonuyla vurduğu, bu olay sonucunda Bay A’nın gözlerinde ve ağzında yaralanmalar meydana geldiği bildirildi.

İhbarı aldıktan sonra olay yerine sevk edilen polis, olay yerinde basit bir inceleme yapmış ve San E ile mağdur A’yı geri göndermiştir. Daha sonra San E’yi çağırarak bir kez daha soruşturma yapan polis, San E’yi suçlu bularak gözaltına aldı ve resmi bir soruşturma yürütüyor.

Bir polis yetkilisi, “Bay A da karşılıklı şiddet vakası olduğu için saldırı suçundan tutuklandı. Ancak Bay A’nın silah olarak herhangi bir nesne kullanmadığı teyit edilmiştir.” dedi. Polis, Bay A ve San-E’nin ifadelerinin çelişkili olması nedeniyle ek soruşturma yapılması gerektiğini kaydetti.

San E’nin temsilcileri olayla ilgili olarak, “Şu anda başka bir yorumumuz yok. Özür dileriz.” açıklamasında bulundu.

1. Bu gerçek mi?

2. Tutarlı…

3. Hul

4. Saldırı kötüdür, ancak ünlü oldukları için, yoldan geçen kişinin kasıtlı olarak kavga çıkarması mümkün, bu nedenle sonuçları beklemeli ve daha sonra bir karar vermeliyiz

5. Pöfff

6. Cidden o nasıl bu kadar düştü?

7. Hayır ama neden yapmaması gereken şeyleri yapmaya devam ediyor?

8. Sanki her zaman bir tartışmanın eşiğindeymiş gibi hissediyordum ve sonunda yaptı

9. Birçok saldırı vakası gördüm ve gerçekleri kontrol etmeden makale yazarak insanların haksız yere zarar gördüğü birçok vaka gördüm, bu yüzden net bir soruşturma sonucu olana kadar tarafsız kalacağım

10. Bu rapçi s*kikler başlarını belaya sokmadan edemezler

K: pannchoa & allkpop

Önceki İçerikABD’ye Giden Korelilerin Yaşayacağı Kültür Şoku
Sonraki İçerikSuga ve Jang Wonsam’ın Dui Skandalının Özür Yazıları Karşılaştırılıyor
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments