Taemin’e Göre, SHINee 2018’de Aslında Neler Yaşadı?

18

ELLE Korea dergisinin son “D Edition” sayısında SHINee‘den Taemin, grup ve hayranları için büyük bir çalkantı dönemi olan 2018’de SHINee’nin yaşadıklarını yorumladı.

 

Taemin dergiye verdiği röportajda, SHINee’nin 2018’de neredeyse dağılmak üzere olduğunu, ancak bu zor dönemi atlatmanın SHINee kariyerindeki en gurur verici anlardan biri haline geldiğini açıkladı.

ELLE Korea: 2007’den bugüne Taemin olarak başardıklarınız arasında sizi en çok gururlandıran şey nedir?

Taemin: Üyelerle birlikte yürüdüğüm yol. Her adımında. Eğer bana zamanda geriye gitmemi ve her şeyi baştan yapmamı söyleseydiniz, bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Grup olarak o kadar çok şey yaşadık ki. 2018 yılında, dağılmayı aktif olarak tartışırken, vazgeçmemeyi seçtik. Ve devam etmemiz çok iyi bir şey. Çok minnettarım çünkü bu kadar çok insan bizi seviyor, destekliyor, bizimle ilişki kuruyor ve bizi izliyor. Hayatı bu şekilde yaşayabilmek bir lütuf.

 

Taemin, o yılı bu kadar zor kılan şeyin ne olduğunu detaylandırmasa da, SHINee hayranları 2018’in Jonghyun‘un vefatından hemen sonra ve Onew‘in cinsel taciz soruşturmasının ortasında olması nedeniyle yıkıcı olduğunu anladılar.

  1. Evet, o zamanlar gerçekten zorlu bir dönemdi… SHINee hayranları neredeyse bunu bekliyordu. Ve üyelerin geri dönmeye karar verdikleri için çok minnettardık.
  2. Taemin’in hyung’larına onlardan ayrı kalmak istemediğini söylemesini ve Onew’in hak etmediğini düşündüğü için ağlayamadığını söylemesini izlerken çok duygulandım. Bana devam edemeyeceklerini söyleselerdi bunu kabul ederdim. Ama onlar bunu başardılar ve ben onlara minnettarım.
  3. Teşekkürler SHINee. Onları seviyorum.
  4. Teşekkür ederim… Hayır, gerçekten. Çok minnettarım.
  5. 2018 benim için de zor geçti. Hâlâ o yılı düşünmek bile istemiyorum… Ama SHINee’nin toparlanabilmesi sayesinde ben de atlatabildim. Onlar için çok üzülmüştüm ve minnettardım. Hala bir arada olduklarını görmek beni çok mutlu ediyor. Onları çok seviyorum.
  6. Yorumları okumak bana o zamanları hatırlatıyor… SHINee üyeleri hayranlarında cesaret ve irade buldukları için dayanamadılar. Eğer doğru hatırlıyorsam, hayranlar o zamanlar tam bir karmaşaydı. Birbirleriyle kavga ediyorlardı ve… Bu gerçekten iğrençti. SHINee bu acıyı tek başına atlattı. Ardından hayranların yaşananları aşmalarına yardım ettiler. Bunun için onlara saygı duyuyorum. Harikalar. SHINee’yi seviyorum.
  7. SHINee hala çok inanılmaz. Umarım yaptıkları işi yaparken hep eğlenirler.
  8. Oh, vay be…
  9. Tam olarak bir SHINee hayranı değilim, ama onlara uzun yıllar boyunca en iyisini diliyorum.

K: koreaboo

Önceki İçerikProfesör, Popüler Bir Aktöre “Cahil” Dediği İçin Şiddetli Tepkilerle Karşılaştı
Sonraki İçerikKuzey Koreli Sporcular, Olimpiyatlarda Güney Korelilerle Selfie Çektikleri İçin Cezalandırılacak
Subscribe
Bildir
guest
18 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments