Big Planet Made, Taemin’in Giyim Markası Hakkında Açıklama Yaptı

2

Taemin, Giyim Markası Kurduğu İddialarını Yalanladı

Taemin’in ajansı Big Planet Made Entertainment, ‘Taemin’in giyim markası lansmanı’ ile ilgili son çevrimiçi gönderiye açıklık getirmek istiyor. Bu bilgi doğru değildir.

Taemin şu anda beşinci mini albümü ‘ETERNAL’ı hazırlıyor ve kendisi bir tişört tasarlayarak hayranlarına özel bir hediye vermek istedi. Bu tişört ayın 22’sinde Seul, Seongsu-dong’daki Informal Square’de başlayan sergiyi ziyaret eden hayranlara çekilişle dağıtılacak.

Kıyafetler, Taemin’in yeni bir ajansa geçmesinin ardından hayranlarına minnettarlığını göstermek için hazırlandı. Ancak, giyim üreticisi başka bir markaya ait olan ürünleri yanlışlıkla Taemin’in giysileri olarak listeleyerek hayranlar arasında kafa karışıklığına neden oldu.

Giysi üreticisi Taemin ve ajansından resmi olarak özür diledi ve gelecekte bu tür hataları önlemek için ellerinden geleni yapacaklarına söz verdi.

Big Planet Made Entertainment, ortak şirketlerimizin de daha titiz davranarak bu tür hatalardan kaçınmasını sağlayacaktır.

Hayranlarımızdan, işbirliği yaptığımız şirketlerin her bir sanatçımız için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını nazikçe anlamalarını bekliyoruz.

Son olarak, Taemin için giyim markası lansmanının doğru olmadığını bir kez daha teyit ediyor ve hayranlarımızla yalnızca bir müzisyen olarak etkileşim kurmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

1. İnsanların aptal olduğunu mu düşünüyorlar?

2. Başta zaten inanmış gibi davranmıştım, neden hala inatla yarayı kaşımaya devam etmeye çalışıyorlar… 

3. Bu nasıl bir açıklama? Sadece fiyatların değiştirileceğini söyleyeseler insanlar buna anlayış gösterirdi, bu yalanlar bir şekilde geri döner.

4. Sessiz kalmaları daha iyi olurdu.. 

5. Bu şirket nasıl açıklama yapacağını bilmiyor

6. Neden böyleler? Bunları satmaya devam etse bile herhangi bir sorun olmazdı… Satın almak isteyen satın alır; neden böyleler?

7. Ama sorun o markanın fiyatı değil miydi? Sadece fiyatı değiştiremezler mi?

8. Neden hep yalan söylüyorlar? 

9. Taemin’in imajı mahvolacak…ㅋㅋㅋㅋㅋ Ben bir SM hayranıyım ve onu çok uzun zamandır takip ediyorum, şimdi gözüme yabancı geldi

10. Sadece IG’deki açıklamasıyla sona ermeliydi.

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikPlave’de En Sevdiğiniz Karakter Tasarımı Hangisi?
Sonraki İçerikEn İyi Gazeteci Fotoğrafına Sahip Kişi Yoo Ah In
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments