Aespa Giselle, Kanye West’in Tartışmalı Konserini Instagram’da Paylaştıktan Sonra Büyük Tepki Çekti

53

aespa‘dan Giselle, Kanye West’in Seul’deki son konserine katılmasının ardından Koreli netizenlerin yoğun tepkisiyle karşı karşıya.

Ye’nin Vultures, Volume 2 albümü için düzenlediği küresel dinleme partisi serisinin bir parçası olarak gerçekleşen konser, özellikle katılan K-Pop yıldızlarıyla ilgili tartışmaların merkezi oldu.

 

Aynı gösteriye katılan başka yıldızlar da olmasına rağmen, Giselle’in gösteriden sonraki davranışları nedeniyle öne çıkarıldığı görülüyor.

 

Giselle’in katılımıyla ilgili tartışmalar, Kore’nin popüler çevrimiçi topluluğu Pann’da Giselle’in katılımıyla ilgili bir paylaşımın viral hale gelerek 68,000’den fazla görüntülenme almasının ardından tırmandı. Netizenler, özellikle Giselle’in etkinliğe katılmasının yanı sıra bunu kişisel Instagram hesabında açıkça paylaştığı için de üzgündü.

Giselle, 24 Ağustos’ta Instagram’a “Lately,” başlığıyla bir dizi fotoğraf yükledi ve aespa ile yaptığı son etkinliklerden anların yanı sıra Kanye West konserinden birkaç kare paylaştı. Bu fotoğraflardan birinde Winter da yer alıyordu.

Paylaşım için: Tıklayın

 

Eleştirilerin ana kaynağı, Giselle’in olumsuz yorum yağmuruna rağmen gönderiyi kaldırmayı reddetmesinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Birçok hayran ve netizen, yorum bölümünde hayal kırıklıklarını dile getirerek Giselle’i fotoğrafları kaldırmaya çağırdı, ancak gönderi çevrimiçi kalmaya devam etti.

  1. Hiç farkındalık yok.
  2. Bu muhtemelen fark edilmeyecek çünkü kimse Giselle ile ilgilenmiyor gibi görünüyor.
  3. [KISS OF LIFE’tan] Natty yorumları görünce hemen Instagram paylaşımını kaldırdı ama Giselle çok inatçı.
  4. Japon olduğu için mi N*zi tartışması büyütülecek bir şey değil? Davetli olduğu için konsere gitmesi mazur görülebilir ama bu konuda paylaşım yapması biraz fazla.
  5. Boş kafalı.
  6. Bu konuda paylaşım yaptı çünkü konsere gitti. Başka ne bekleyebilirdiniz ki?

K: koreaboo

 

Kanye West, Kore’deki Dinletisinde Performans Sergiliyor

 

Önceki İçerikHYBE’ın Amerikan Grubunun Belgeselinin Yayınlanması, Üyeler Arasındaki Bazı Küçük Çatışmaları Ortaya Çıkardı + Visual Line
Sonraki İçerikYves, Sulli’yi Mi Taklit Ediyor?
Subscribe
Bildir
guest
53 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments