NCT Haechan, Taeil’in S*x Suçu Skandalının Ortasında Hayranlarıyla Düşüncelerini Paylaştı

57

NCT Haechan’ın Bubble’ı

 

“Haechan Bogotá’ya ulaştı! Bugün boyunca aklımda birçok düşünce vardı, bu yüzden uçakta yemeğimi yerken bazılarını size anlatabileceğimi düşündüm, haha.

Nasıl olur da bu yıl sekizinci yıldönümümüz olur… Dürüst olmak gerekirse, bu işe şarkı söyleme ve dans etme aşkıyla başladım, ama şarkı söyleyip dans etmenin ötesinde dikkate almam gereken, daha önemli birçok şeyin olduğunu fark ettim. Tabii ki, hâlâ öğreniyorum ama en çok öğrendiğim şey, asla yanılgıya düşmemek için her zaman çok çalışmamız gerektiği oldu…Bu şeyleri ben kendi başıma, çok harika olduğum için yaratmadım; üyelerim yanımda olmasaydı bu kadar ileri gidebilir miydim? Şu anda olduğum kadar eğlenebilir miydim? Hayır – eğlenme fırsatım bile olur muydu? Bazen konserler sırasında sayısız NCTzen’in önünde üyeleri tek sıra halinde gördüğümde içimde bir tuhaflık hissediyorum.  “Ah, doğru ya, üyeler ünlü insanlar LOL. Sevdiğim, güvendiğim, şakalaştığım ve oynadığım bu insanlar gerçekten de pek çok kişi tarafından sevilen harika insanlar.” Böyle etkilendiğim zamanlar oluyor. Tüm bunları yapabiliyorum çünkü yanımda böyle üyelerim var! Başardığımız tüm bu şeyler bazı insanlara hiçbir şey gibi görünse de, gerçekten çok çalıştık. Bu sekiz yıl boyunca o kadar çok albüm çıkardık ki sayamıyorum bile. Gerçekten çok çalıştık.

İki grupta tanıtım yaptığım için, her iki grubun da birçok kişi tarafından sevildiği ve az da olsa tanınabildiğimiz ve birçok kez birincilik kazandığımız için gerçekten minnettarım. Ancak dürüst olmak gerekirse, çoğu zaman programım fiziksel ve zihinsel olarak zordu. Yine de üyelerime beni her zaman bir arada tuttukları ve bu sayede pes etmememi sağladıkları için minnettarım. Gerçekten çok müteşekkirim… O kadar ki kalbim bulutlanıyor…

Hiçbir şeyi gönülsüzce, azıcık bile olsa yapamam. Bunu söylüyorum çünkü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerim için gerçekten çok çalışacağım. Bu üç harf, “NCT”, benim her şeyim. Üyelerimle birlikte korumak zorunda olduğum bir isim. Parlamaya devam edebilmek için çok çalışacağım. Bu yüzden herkes, lütfen gelecekte de bize göz kulak olmaya devam etsin. Lütfen bizi çok alkışlayın ve lütfen bizden çok şey bekleyin. Lütfen bizi çok sevin. İyi müzik ve iyi performanslar için gerçekten elimden geleni yapacağım.

Bunu size bugün söylüyorum çünkü yarınki konserden önce söylemek istedim. Bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman üzgünüm ve minnettarım. Ve sizi seviyorum. Bugün de iyi geceler!”

1. Haechan, seni destekliyorum, fighting, NCT fighting

2. Samimiyetini hissedebiliyorum. Tutkunu destekliyorum

3. Al işte, yine ağlıyorum ㅠㅠ

4. Haechan, çok teşekkür ederim, seni seviyorum.

5. Haechan çok havalı

6. Seni seviyorum Haechan, NCT fighting

7. Haechan fighting!

8. Seni her zaman destekleyeceğim ㅠㅠㅠㅠ

9. Haechan gerçekten zor zamanlar geçirmiş olmalı. Teşekkür ederim.

10. Onun samimiyeti yüzünden ağladım

K: pannkpop

Önceki İçerikOrtaokullu Birinin Üstünde Olmasını Geçtim Bu Tişört Nasıl Chanel Olabilir?
Sonraki İçerikNMIXX, ‘Dokdo is our land’’ Şarkısını Söylediği İçin Japonlar Çılgına Döndü
Subscribe
Bildir
guest
57 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments