ENHYPEN’ın Fotoğraf Çekimi Tüm Yanlış Nedenlerle Viral Oldu

27

ENHYPEN’ın geleneksel Kore kıyafetleriyle Chuseok bayramını kutlamak amacıyla gerçekleştirdiği son fotoğraf çekimi internette hızla ilgi gördü. Ancak ne yazık ki grubun ya da hayranlarının umduğu gibi viral olamadı.

Üyeler şık kıyafetleri içinde inkar edilemez derecede yakışıklı görünseler de, fotoğraflara uygulanan ağır editleme ve aşırı filtreler netizenleri pek memnun etmedi.

 

Üyelerin yumuşak pastel tonlarında hanboklar içinde, parlak renkli arka planlar önünde yer aldığı fotoğraflar, Chuseok’un bayram ruhunu yakalamayı amaçlıyordu. Ne yazık ki, birçok hayran ve sıradan izleyici, editlemenin üyelerin doğal görünümlerini bozacak kadar yoğunolduğunu belirterek nihai ürünle ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdiler.

 

Bazıları aşırı pozlanmış fotoğrafları ‘hayalet konseptleri’ veya ‘ritüeller’ ile kıyasladı, üyelerin solgun, hava fırçasıyla düzeltilmiş ciltleri yanlış nedenlerle dikkat çekti.

 

TheQoo’da viral olan orijinal gönderi, yirmili yaşlarının başındaki bu kadar genç idollerin neden bu kadar ciddi editlemelere ihtiyaç duyduğunu sorguluyordu. Gönderi kısa sürede viral hale gelerek 35.000’den fazla görüntüleme ve yaklaşık 500 yorum aldı. Birçok netizen benzer duyguları dile getirerek editleme tercihlerini eleştirdi ve grubun doğal cazibesinin dijital filtre katmanları altında kaybolmasından yakındı.

 

“Neden daha 20 yaşında olan çocuklara bu kadar aşırı filtreler kullanıyorlar… Bize bunu düzgün bir şekilde veremezler mi?

Çocuklar zaten yeterince yakışıklı…;;”

-OP

 

  1. Bu bir hayalet konsepti mi yoksa ne?
  2. Çok soluk. Gözlerimi acıtıyor
  3. Tuhaf olan bu fotoğrafı çeken kişi değil. Bunu onaylayan yetkili kişi. Ne bir flower boy ne de bir falcı; sadece kafam karıştı.
  4. Ata…?
  5. Bu bir tür ritüel konsepti mi? Atalardan bir ruh mu belirdi?
  6. Demek onun bir ata olduğunu hisseden tek kişi ben değilmişim ㅋㅋㅋ
  7. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Bir tür yakışıklı şamanlar gibi bir his uyandırıyor

K: koreaboo

Önceki İçerikKore Hapishanelerinde Tutuklu Ünlülere Verilen Yiyecekler Halkın Öfkesini Tetikliyor
Sonraki İçerikHayranlar, BTS Suga İçin Tezahürat Yapıyor
Subscribe
Bildir
guest
27 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments