Yoo Ahin, C*sel Saldırıdan Suçlu Bulunmadı

11

[ÖZEL] YOO AHIN, AYNI CİNSİYETTEN BİRİSİNE C*NSEL SALDIRIDAN SUÇLU DEĞİL… YARI T*CAV*ZDEN KOVUŞTURMAYA GÖNDERİLMEME KARARI

 

Oyuncu Yoo Ah-in (gerçek adı Eom Hongsik, 37) eşcinsel ilişki suçlamasından aklandı.

Seul Yongsan Polis Karakolu, geçen hafta Yoo Ahin’in davasıyla ilgili olarak iddiaları destekleyecek yeterli delil bulunmadığını tespit ederek kovuşturma başlatmama kararı aldı.

Yoo, 15 Temmuz’da yarı t*cav*z ile suçlandı, bunun nedeni şikayetçi A’nın bir gün önce Yoo tarafından SA yapıldığını iddia eden bir rapor sunmasıydı.

Polis, 28 Ağustos’ta Yoo Ah-in’i çağırdı ve şikayetçinin ifadeleri, tanık ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri temelinde iddiaları çevreleyen gerçekleri araştırdı.

Ayrıca uyuşturucu kullanımı olasılığını da araştırdılar, uyuşturucu tarama testi yaptılar ve Ulusal Adli Tıp Servisi’nden kapsamlı bir analiz talep ettiler. Tüm uyuşturucu test sonuçları negatif çıktı.

Yoo Ahin’in yasal temsilcisi avukat Bang Jeonghyeon, “Polisin bu kararı, şikayetçinin ifadeleri, tanık ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin kapsamlı değerlendirmesi sonucunda aldığını anlıyorum” dedi.

Avukat Bang, “Daha önce de belirttiğim gibi iddialar doğru değil” diyerek, davaya ilişkin daha fazla spekülasyondan kaçınılmasını istedi.

Bu arada, Yoo Ahin ilk derece mahkemesinde uyuşturucu kullanımı alışkanlığından dolayı bir yıl hapis cezasına çarptırıldı ve 2 milyon won para cezasına çarptırıldı. 3’ünde gözaltına alındı.

 

 

1. Mağdur olmaması hala rahatlatıcı

2. Cidden… Bu haberi ilk olarak gerçek isimlerle duyuran medya kuruluşu gazetecilik etiğinden hiç mi anlamıyor?

> Yoo Ahin’e acıyorum…

3. Artık herkes SA’ya rapor hazırlayabilir mi?

4. Uyuşturucu suçlamaları ve SA suçlamalarının hepsi masum olduğu gerekçesiyle reddedildi, neden insanlar onu bu kadar sert bir şekilde sürgün etmeye çalışıyorlar?

5. Yoo Ahin çok acınası değil mi…? Eşcinsel olduğu için ihraç edildi, uyuşturucu testi de negatif çıktı…

6. Yani tüm suçlamalardan aklandı mı?

7. Ne oldu?

8. Yani uyuşturucu testi de negatif çıktı?

9. Eşcinsel olduğu için ona iğrenç diyen tüm çocukların dava edilmesini umuyorum

10. Peki asılsız iddialara karşı karşı dava açamaz mı?

 

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikNam Joohyuk Bugün Terhis Oluyor
Sonraki İçerikRIIZE’ın Hayran Sitesi Ustası, 3 Saatlik Fancam İle Hayranları Şaşırtıyor
Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments