Kang Daniel, Wanna One’ın bir araya gelmesi durumunda gruba katılacağını söyledi

3

Şarkıcı Kang Daniel Wanna One’ın yeniden bir araya gelme olasılığından bahsetti. Bir yıl üç ay sonra yeni bir albümle geri dönüyor. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan beşinci mini albümü “ACT” ile Kang Daniel uzun zamandır beklenen müzik sahnesine dönüşünü gerçekleştiriyor.

Kang Daniel bu geri dönüşle ilgili olarak, “Hayatımın üçüncü perdesi açılıyor gibi hissediyorum” dedi. “Hayatımı bir oyun olarak ifade edecek olsaydım, ilk perde dans etmeye başladığım zaman olurdu, herkesin bildiği gibi ikinci perde Mnet’in ‘Produce 101 Sezon 2’sine katıldığım zamandı ve üçüncü perde yeni başlamış gibi hissediyorum.”

Yolculuğunu bir oyunun ‘perdeleri’ olarak nitelendiren Kang Daniel, “Hayatımın kaç perdesi olacağını bilmiyorum. Ama geriye dönüp baktığımda ilk perdenin kendiliğinden başladığını hissediyorum. Aslında dans etmek benim kendi seçimim değildi. Ders çalışmayan ve dinlemeyen bir öğrencinin yeni bir sınıf öğretmeniyle tanışması ve breakdans ekibine zorla dahil edilmesi garip bir kader gibi görünüyor. Bu kasıtsız bir başlangıçtı.” “Eski sınıf öğretmenimle hala görüşüyorum” diye ekledi.

Kang Daniel Wanna One’da geçirdiği zamanı ‘ikinci perde’ olarak nitelendirdi. ‘Produce 101’ sayesinde edindiği yeni deneyimleri hatırladı ve “Hiç hayal etmediğim ya da ummadığım bir sevgi gördüm” dedi.

Üçüncü perdeyi “şu anda yürüdüğüm yol” olarak tanımlayan Kang Daniel, “Yaşadığım günler çok değerli. Bazen çok ani bir şekilde başarılı olduğumu düşünüyorum. Kendimi sık sık şanslı hissettim. Şimdi bile hayretler içinde kaldığım çok zaman oluyor. Her zaman minnettar hissetmeme rağmen, bazen bu o kadar ani oldu ki minnettarlığımın boyutunu anlayamadım.” “Son zamanlarda bu minnettarlığı yeniden hissediyorum. O zamanlar sayesinde şu anda olduğum kişiyim ve o deneyimler şu anda yaratmak istediğim müziği yapmamı sağlayan bir basamak oldu.”

Kang Daniel Wanna One hakkında da samimi bir şekilde konuştu. Üyelerle iletişim halinde olup olmadığı sorulduğunda, “Elbette iletişim halindeyiz. Yakın zamanda Daehwi tarafından yönetilen bir YouTube kanalında yer aldım çünkü doğal olarak iletişim kurduk.”

Wanna One’ın yeniden bir araya gelme olasılığıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu konu hakkında daha önce de konuştum ve bunu yapmanın kolay olmadığı doğru. Ama geçmişte ‘MAMA’ ödüllerinde olduğu gibi özel performanslar için bir araya geldik. Sanırım bu olasılığa her zaman açığım.”

1. Pardon?

2. Ha?

3. Lütfen dikkatsizce konuşma

4. Hayır ama yorumdaki insanlar onun ne dediğini okudular mı?

5. Bir etkinlik olarak bahsediyor, makaleyi okuyun…

6. Hala onlarla görüşüyor mu…?

7. Ben bu yılki MAMA’da IOI ve Wanna One’ın bir araya geleceğini duydum, bu bir spoiler mı?

8. Kimin umrunda, sadece etkinlik olarak diyor?

9. Ama nüansı fark ederseniz, aslında onlarla sık sık temas halinde değil

10. Yorumlar neden böyle?

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikHYBE, sanatçı haklarını ihlal edenlerin bildirilmesi için bir site açtı
Sonraki İçerikHaechan, Fromis_9 Baek Jiheon’a niye böyle yaptı?
Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments