Bir Youtuber’ın kovaladığı sarhoş araba sürücüsü vefat etti

14

“SARHOŞ SÜRÜCÜ BİR YOUTUBER TARAFINDAN AVLANIYOR”… 30 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ ÖLDÜ

Alkollü sürücüleri kovalayarak videolar çeken YouTuber’dan kaçan 30 yaşındaki bir adam, kaçış sırasında hayatını kaybetti.

Polis, adamın alkollü araç kullanıp kullanmadığını ve YouTuber’ın kazayla bağlantısı olup olmadığını belirlemek üzere soruşturma başlattı.

Dün sabah erken saatlerde Gwangju’nun Gwangsan Bölgesinde 30 yaşındaki bir erkek sürücü, SUV aracıyla bir kamyona çarptıktan sonra hayatını kaybetti.

“Tamamen yanmış, tanınmaz hale gelmiş… Arabanın modelini bile söylemek mümkün değildi…”

Polis soruşturmasına göre, sürücünün kendisini kovalayan ve alkollü araç kullanma konusunda sorgulayan bir YouTuber’dan kaçtığı doğrulandı.

Söz konusu YouTuber, alkollü araç kullanan sürücüleri polise ihbar ederek ve onları kovalayarak popülerlik kazanan bir “alkollü araç kullanma avcısı” olarak biliniyor.

O gün de YouTuber, sürücünün alkollü olduğundan şüphelenerek aracı polise ihbar etmiş ve onu takip etmişti.

Bu gece hayatı bölgesinde araç kullanan 30 yaşındaki adam, ona alkollü olup olmadığını soran YouTuber’ı tanımış ve bu noktaya doğru kaçmıştı.

Polis, ölen sürücünün alkollü olup olmadığı, aşırı hız yapıp yapmadığı ve YouTuber ile kaza arasındaki bağlantı hakkında soruşturma başlattı.

Görünüşe göre YouTuber canlı yayındaydı ve 400 kişi yayını izledi

1. Sarhoş ve kontrolden çıkmış birini kışkırtmamak daha iyi olsa da, bu gibi olayların sarhoş sürücülerin sonunda uyanması ve gerçeklerle yüzleşmesi için gereken şey olabileceğini düşünüyorum.

2. Kim ona içtikten sonra araba kullanmasını söyledi? Tek başına öldü ve neyse ki başka kimse yaralanmadı, yani iyi olmuş…

3. Bence bunu bireyler yapmamalı çünkü polisin yapmasıyla aynı şey değil. Polis sivillerin zarar görmemesini sağlamak için eğitim alıyor, değil mi? Çok fazla bilgim yok ama polisin muhtemelen kendi yöntemleri vardır. Belki de durmasını söyleyen polis olsaydı sürücü daha iyi dinlerdi. Bu sefer sadece sürücü öldü, ama ya siviller yaralansaydı ya da ölseydi?

4. Eğer alkollü araç kullanmasaydı, ölmeyecekti. Başka kimseyi öldürmemiş olması sevindirici.

5. Bu aşırı değil mi? ㅠㅠYa masum siviller zarar görseydi? Tehlikeli bir insanı daha da tehlikeli bir duruma itiyorsunuz. Polis olayı güvenli bir şekilde halletmeyi amaçlıyor ama bu Youtuberlar sadece kahramanlık yapıp para kazanıyor. Bu aynı şey değil.

6. Ama biri alkollü araç kullanıyorsa, onu takip etmek ve şikayet etmek doğru değil mi? Sadece şikayet edip yolunuza devam ederseniz, daha kötü hasarlara yol açabilirsiniz.

7. Sarhoş sürücünün doğru bir şey yaptığını söylemiyorum ama bence böyle şahsi bir misilleme asla olmamalı. Ya başka biri daha vefat etseydi?

8. Bu tür içeriklerin var olmasının nedeni yasaların görevini yapmamasıdır.

9. Sarhoş bir sürücü… en azından başka kurban yok. Bu rahatlatıcı.

10. Sivillerin böyle birini özel olarak takip etmesi normal değil. Sarhoş sürücüleri savunmuyorum, ama asıl mesele ülkemizdeki sistemlerin pek çok alanda düzgün işlememesi gibi sanki.

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikHaechan, Fromis_9 Baek Jiheon’a niye böyle yaptı?
Sonraki İçerikJonathan’ın gerçek hayatta gördüğü en güzel ünlü Karina
Subscribe
Bildir
guest
14 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments