ITZY Yeji ve The Boyz Sunwoo’nun Çıktığı İddia Edildi

8

Netizenler, THE BOYZ’dan Sunwoo ve ITZY’den Yeji ile ilgili viral flört iddialarına tepki gösterdi.

21 Eylül’de “THE BOYZ Sunwoo ve ITZY Yeji Çıkıyor Gibi Görünüyor” başlıklı bir gönderi viral oldu. Gönderi o zamandan beri neredeyse 100 bin kez görüntülendi.

Başlığına rağmen gönderi, çiftin çıktıklarına dair çok az kanıt sunuyor. Aslında yazar, ikisinin de Kore’de çok popüler bir karaktere yakınlık duydukları için çıkıyor olmaları gerektiğini iddia ediyor.

Yeji Bubble’da: “Han Gyo Don havlu”
Yeji: “LOL”
Yeji: “Çok tatlı, lol”
Yeji: “Bugün aldığım onca şey arasında…”
Yeji: “O benim en çok sevdiğim kişi~”

 

Gönderide, Yeji’nin karakterden bahsettiği bubble mesajının yanı sıra Sunwoo’nun karakterin mağazasından alışveriş yaparken çekilmiş fotoğrafları da yer aldı ve bunun idollerin çıktığı anlamına geldiği iddia edildi.

“Bu, Yeji’nin 21 Mayıs’taki Bubble mesajıydı ve fotoğraflar Sunwoo’nun Eylül ayındaki eylemlerini gösteriyor. Sanırım onları Stray Kids’ten Hyunjin tanıştırdı.”

  1. Tek kanıt bu mu? Buna dayanarak çıktıklarını mı söylemeye çalışıyorsun?
  2. Yeji bu karakteri Mayıs ayında sadece bir kez gündeme getirdi. Bunun Sunwoo’nun aynı karakterden hoşlanmasıyla ne ilgisi var?
  3. Bu cidden çok saçma.
  4. Bunu raporlayacağım, bu yüzden bu yanlış bilgiyi yaymaya devam edin.
  5. Herkes o karakteri seviyor.
  6. Bunu paylaştın çünkü insanların Yeji hakkındaki gönderilere tıkladığını biliyorsun. Nate kullanıcıları çok belli oluyor.
  7. Yeji farklı bir karakterden hoşlanıyor… Görünüşe göre Sunwoo’nun psikopat bir hayranısın, ama onu aşağı çekmek için idolümü kullanma.

K: koreaboo

Önceki İçerikİlk Başta Kötü Tepkiler Alan Snsd Şarkısı
Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments