Kwon Eunbi’nin TV programında Jungwoo’nun pantolonunu çekmesi konuşuluyor

9

Bol pantolon giymeleri gereken bir görevdi, bu yüzden Kwon Eunbi rakip takımdan Jungwoo’nun pantolonunu aşağı çekerek onu engellemeye çalıştı. Bunu Reels’da gördüm ve yorumlarda insanlar o kadar yakın olmadıkları için bunun kaba olduğunu ve durum tersine dönseydi eleştirileceğini söylüyorlardı.
Öte yandan, bunun sadece şov için olduğunu ve sadece rakibini engellemeye çalıştığını ve pantolonun normal kıyafetlerin üzerine giyildiğini söyleyerek onu savunan yorumlar da vardı. Ancak yorumların çoğu Kwon Eunbi’yi eleştiriyordu.
Siz ne düşünüyorsunuz?

[+70][-37]

1. [+73, -37]
Gerçekten sınırı aşmış, komik olmaya çalışıyor ama sınırı aşıyor

2. [+68, -40]
Ben başka bir grubun hayranıyım ama bu abartı değil mi?.. cidden, tersi olsaydı, Jungwoo bir özür yüklemek zorunda kalırdı ve insanlar yaygara koparırdı

3. [+59, -36]
Cidden, tam tersi olsaydı büyük tartışma olurdu…

4. [+39, -15]
Lee Haechan’ın çılgın hayranları dün bütün gün boyunca Miyeon’a saldırdılar ve istedikleri gibi sonuçlanmadığı için şimdi de Kwon Eunbi’ye saldırmaya çalışıyorlar ㅋㅋㅋ Jungwoo’nun hayranları bunu hiç umursamıyor ama siz bilerek “pantolonunu çıkardığını gördünüz mü?” diyorsunuz.. Sizler çok düşük insanlarsınız… Lee Haechan salon kızlarının kıyafetlerini parçalıyor, o yüzden s*ktirin gidin.

5. [+22, 0]
Haechan’ın s*rt*kleri Kwon Eunbi ve Jungwoo’ya nefret yağdırmak için grup sohbetlerinde amma heyecanlanıyorlar. Birbirlerinizin yorumunu beğenmeyi bırakın ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ siz aklınızı kaçırdınız

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikEstetik Ameliyatı İçin 200 Milyon KRW Harcayan Bir İnfluencer
Sonraki İçerikThe Boyz’dan Younghoon, Son Ajans Haberlerinin Ardından Hayranların Endişelerini Giderdi
Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments