RIIZE’ın Repackage Albümünün İlk Hafta Satışları, Önceki Albüme Kıyasla %90 Oranında Azaldı

30

Bu nasıl mantıklı olabilir?
Repackage bir albüm olsa bile, diğer sanatçılarda genellikle %20-30 civarında bir düşüş oluyorken, siz nasıl onda bire düşebilirsiniz? Bu arada, SM sanatçılarının Hanteo’daki satış rakamlarının Circle satışlarına göre aşırı yüksek olduğu konusunda birçok şikayet var.
Nasıl oluyor da satış rakamları sevkiyat sayılarını aşıyor?
Hanteo bu yüzden mi her şeyi bu kadar sıkı takip ediyor?
Yine de bunu aklım almıyor. Bu durum, SM’in bugüne kadar olan satışlarına karşı benim şüphelerimi artırıyor.

[+133][-35]

1. [+100, -12] Çünkü en başından beri, çıkış albümleriyle milyon satmayı hedefleyecek kadar hırslıydılar ve bu yüzden ddaengyeo (Ç/N: hayran imza etkinliklerinden gelecek potansiyel satışları mevcut satışlara eklemek) yapmaya başladılar. Bir çaylak, çıkış albümüyle nasıl bir milyona ulaşabilir? Özellikle de bir hayatta kalma programından değillerse?

2. [+88, -9] Dürüst olmak gerekirse, eğer gerçekten 1.2 milyondan fazla kopya satmış olsalardı, şu anda rahatlıkla 500 bin satabilirlerdi, ama 160 bin biraz ağır değil mi?

3. [+83, -13] Sözde “A-list” idolünün gerçekliği

4. [+81, -13] SM cheonjileri bile SM’in fiziksel satışlarına inanmıyor ㅋㅋㅋ

5. [+63, -11] Eğer 1,4 milyar için negatif viralite kampanyası yaratacak kadar paranız varsa, bunun yerine RIIZE’in albümlerini satın almalıydınız ㅠㅠ

SM online halkla ilişkiler temsilcisi:
Merhaba! Dün öğleden sonra, HYBE binasının önündeki kamyon protestosuna dair bazı fotoğraflar belirli topluluklarda paylaşıldı ve görünüşe göre NewsPic’e de yansıdı. Ancak, bunun Theqoo, Instiz veya kafelerde paylaşılmış olduğunu düşünmüyorum.

K: pannchoa

Önceki İçerikMADEIN’in Kıyafetleri, Knetizenlerin Kafasını Karıştırıyor
Sonraki İçerikWendy Saç Kesimi Trendi Artık Geçmişte Mi Kaldı?
Subscribe
Bildir
guest
30 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments