SEVENTEEN’in, Yaklaşan Albümleri İçin DJ Khaled ile İşbirliği Yaptığı Açıklandı

15

SEVENTEEN’İN YENİ ŞARKISI HAKKINDA POPÜLER OLMAYAN GÖRÜŞ

 

SEVENTEEN’in şarkı listesi için başlık parçası yeni açıklandı ve ‘Love, Money, Fame’ oldu. Korece’ye çevrilirse “사랑돈명예” olur, ancak konuk sanatçı birkaç hafta önce bir SA (Ç/N: S*xual assault/cinsel saldırı) tartışmasına karışan DJ Khaled.

Hayranlar gerçekten üzgün, bu durum sosyal medyada bile trend oldu. Bugün Hoshi, Instagram’da uzun zamandır DJ Khaled ile işbirliği yapmak istediğini söyleyen bir hikaye paylaştı. Hoshi mevcut durumdan haberdar olmalı ve Twitter’da aktif, bu yüzden dürüst olmak gerekirse SEVENTEEN’i seven biri olarak niyetin ne olduğunu anlamıyorum.

Bence SEVENTEEN işbirliği yapmadan önce bu kişi hakkında araştırma yapmalıydı. Bu şarkıyı başlık şarkısı yapmak zorunda değillerdi; sadece neden bunu seçtiklerini merak ediyorum. Elbette, şarkı muhtemelen iyi olacak, ama en azından birkaç yıl boyunca göreceğimiz son tam grup çıkışı olacak bir şarkıda neden birini konuk olarak almak gerçekten gerekliydi?

Buna ek olarak, hayranlar şarkı isimlerinin sürekli olarak sızdırılmasından dolayı üzgünler ve üyeler kendilerine spoiler verildiği söylendiğinde fazla bir şey söyleyemezken, şirket şarkı listesinin halka açıklanmasından sadece birkaç saat önce şarkı ismini sızdırdı.

[+103][-3]

1. [+42, -1] Hatta genellikle üyelerin yanında olan tweetlerde bile, nasıl olur da 13 kişi arasından hiçbiri bu konuyu gündeme getirmedi diye soruluyor…? Ve hikayesinde bunu gösteren üye daha da komik. En büyük dinleyici kitleleri kadınlar, ama SA ile bağlantılı bir adamla çalışmayı seçiyorlar ve onu başlık parçasına koyuyorlar. Ve şimdi de bunu görmezden gelmeye çalışıyorlar. Askerlik hizmetine başlayacakları için onları grup olarak görmek zorlaşacak. Eğer onun skandalını bilmeden onunla çalıştıklarını söyleseydiniz, daha da şaşırırdım.

2. [+42, -0] Doğru… Başlık parçasını değiştiremeyeceğinize göre elden bir şey gelmeyeceğini biliyorum ama… Neden hikayesinde bunu gösteriş yapmanın gerekli olduğunu düşündüğünü merak ediyorum….

3. [+27, -0] OP yanlış bir şey söylemedi… Ve tüm konular arasında, şu anda insanların en hassas olduğu konu SA ㅠ Bir idol olarak, sürekli ortamı okumaları ve dikkatli olmaları gerektiğini biliyorlar, ama onun bu konuda paylaşımda bulunması, onun gerçekten onunla iş birliği yapmak istediğini gösteriyor…

4. [+20, -4] Beklendiği gibi erkek idoller de birer Hannam. Tek dertleri kadınların cebini boşaltmak olunca “toplumsal cinsiyet duyarlılığı” diye bir şey kalmıyor. O zekâlarıyla henüz SA sayılabilecek bir suç işlemedikleri için şanslılar.

5. [+18, -2] Kanye’nin yurtdışında pek çok tartışması var, ancak Kore’ye geldiğinde pek çok insan onu görmeye gitti ve hatta trend oldu? Hayran kalmıştım. Görünüşe göre ülkemiz diğer ülkelere karşı duyarsız

K: pannchoa

Önceki İçerikBir Erkek İdolden Etkilenmeyeli Uzun Zaman Olmuştu
Sonraki İçerikByun Wooseok ve Hong Kyung Aynı Kıyafeti Giyiyor
Subscribe
Bildir
guest
15 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments