Meovv’dan Sooin’in Saçı Konusunda Bir Şeyler Yapabilirler Mi?

17

Lütfen saçlarını biraz yana alın;(( neden sürekli yüzünü kapatıyorlar? Yüz şekli çirkin değil, elmacık kemikleri çok belirgin değil, yüzü çok büyük de değil o yüzden çok sinir bozucu:(( Kaküllerinin çok aşağıda olması boğucu duruyor. Yüzünün hiçbir güçlü yanını da vurgulamıyor. Bu yüzü daha iyi kullanmamaları gerçekten üzücü… Lütfen, sadece kaküllerini yana alın yalvarıyorum

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Tamamen kakülsüz yapın demiyorum, sadece biraz inceltin. Son performansında o kadar yoğundu ki yüzü hiç görünmüyordu, bu durumdan rahatsız oldum… Ayrıca elmacık kemiklerini kapatması aslında bir eksi. Kaküllerini kullanarak saçlarını kulaklarının arkasına sıkıştırıp yüzünü gözünü açsalar daha iyi dururdu

[+56][-28]

1. [+61, -2]
Bu saçın Sooin’e verdiği bir aura var, imajı da temiz bir biçimde belli oluyor bu nedenle bence güzel. Ona Komatsu Nana havası veriyor.

2. [+36, -1]
Neden? Bana kalırsa yoğun kakülleri ona cazibe katıyor ve insanların dikkatini de Sooin’e çekiyor… Sooin’e çok yakıştığı halde neden yanlara çekin diyorsun anlamıyorum… Bir tarz birine farklı bir hava katabiliyor yani.

3. [+25, -2]
Ama şu anda korkunç güzel?

4. [+18, 0]
Yine de ona çok yakışıyor..?

5. [+13, 0]
Ancak saçını çok fazla değiştirirse, üyelerin tanınması zor olacaktır. Muhtemelen geri dönüşleri için saçını değiştirirler.

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikYoo Youngjin, Lee Sooman ve SNSD Sunny Birlikte Yürürken Görüntülendi
Sonraki İçerikTüm Big Bang Bir Araya Geliyor. GD, Taeyang ve Daesung ‘2024 MAMA’da Sahne Alacak
Subscribe
Bildir
guest
17 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments