Boynextdoor Elçilik Konusunda Hayal Kırıklığına Uğrattı

23

Galaxy sözleşmeleri biter bitmez hepsi iPhone’a geçti ve AirPods Max kullanarak gösteriş yaptı. iPhone kullanmak isteyebilirler, tamam bunda sıkıntı yok ama sözleşme bittiği anda yapmaları da hiç kibarca değil. Elbette hayranların hediyelerini kullandıklarını gösterebilirler sorun yok ama düşüncesizce duruyor. Galaxy onlara bir kahve kamyonu bile göndermişti.

[+97][-16]

1. [+50, -1]
Benim anlamadığım neden bu kadar belli ediyorlar. Galaxy onlarla yeniden çalışır mıydı belli olmazdı, tabii “Galaxy kullanmak çok zordu, artık özgürüz” şeklinde davranmamış olsaydılar.

2. [+37, -2]
Cidden kötü ya. Bir de tamamen Korelilerden oluşan bir gruplar, değil mi? Koreli olmanın etinden sütünden faydalanıyorlar ama iş Koreli bir markaya gelince arkalarını dönüyorlar.

3. [+33, -1]
Vay canına, sevimliydiler de, neden böyle yapıyorlar ki;;; Sevimsiz olma sebepleri iPhone kullanmaları değil, tavırları ㅋㅋ Sanki Samsung’a düşman olduklarını göstermek istiyorlar. Belki hayranları kızar diye baştan söyleyeyim ben de iPhone kullanıyorum ㅋㅋ

4. [+28, -0]
OP-yah, lütfen gönderini asla silme ㅋㅋ Ne olursa olsun onları stanlayacak fangirllere triggerlanmak istiyorum

5. [+23, -0]
BND hakkında fazla bilgim yok ama eylemlerinin dikkat çekebileceğini fark etmeyen tek bir üye bile yok muydu? Altısının da bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmesi beni büyüledi.

6. [+17, -0]
Cidden, gösteriş yapmak için neden bu kadar ileri gittiklerini anlamıyorum, cidden yanlış yani…

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerik10 Yıldır ‘Çantamda Ne Var’ Videolarıyla Promosyon Yapan Kız Grubu
Sonraki İçerikAespa’nın Incheon Havaalanında Çekilmiş Gazeteci Fotoğrafları
Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments