Jennie’nin Yeni Şarkısını Dinlerken Dışlanmış Hisseden Adam

39


Bilirsin onu savunurum

Ben ve kız kardeşim çok bağlıyız

O kadar aptal değiliz

Bilirsin hiç bir şey

Asla ama asla beni tetikleyemez

(Erkek) +0: Yorumlar iyice abarttıㅋㅋㅋ Bu şarkıyı erkeklerin dinlemesi yasak mı? Sadece senin sevdiğin şeylerle mi ilgili? Biz neyi yanlış yaptık? Kadınları korumakla ilgili şarkılar ya da Kadınlar Günü marşları yayınlamaya devam ettiğinizde erkeklerin ne kadar üzüldüğünü biliyor musunuz? Biz size ne yaptık ki? Erkek olarak doğdum ve bu konuda bir şey yapamam… Yanlış bir şey yapmadım ama her şey kadınlar, kadınlar, kadınlar hakkında, bu yüzden bu şarkıyı dinlememem gerekiyormuş gibi hissediyorum ve bu beni dışlanmış hissettiriyor… BTS sadece erkekler için bir şarkı yayınlasaydı aynı şekilde tepki verir miydiniz? Hepiniz şikayet eder, erkeklerin mücadele etmedikleri halde neden kendi şarkılarına ihtiyaç duyduklarını söylerdiniz.

>4: Sadece dinle geç abicim. Ne “dışlanması”?

Erkek: Kendimi dışlanmış hissettim çünkü yorumların hepsi bunun kadınlar için harika bir şarkı olduğunu söylüyordu… ama ben bir erkeğim.

+13: Sadece dinleyebilir ve görmezden gelebilirsin. Neden bu kadar tetiklendin?

+13: Evet, sadece dinle, ezik misin sen? Başkalarına dinlememelerini söylersen dinlemeyecekler mi yani? Dinledin çünkü istedin.

Erkek: Bir erkek olarak yaşamak gerçekten zor ve şimdi de Jennie kadınlar için bir şarkı yayınladı… bu beni birden üzdü. Ben de empati kurulmasını istiyorum… Erkeklerin de işi zor.

Erkek: Üzgünüm ama bu kulağa çok ezikçe geliyor… ama dürüst olalım, beni kötü hissettirebilir, değil mi? En azından bizleri de dahil edin.. Biz de zorlanıyoruz… Keşke biri bize de sahip çıksa; hepiniz Jennie’nin sizi koruduğunu söylüyorsunuz.

+7: Peki ne yapmamız gerekiyor? Sadece birbirimizi kollayalım ve kendi aramızda eğlenelim, değil mi? Böyle saçma bir yorumu daha önce hiç görmemiştim.

+9: Kadınlara ait bir yere girip de böyle sızlanmak çok acınası. Sizin niye sadece erkeklere özel yeriniz yok? Kadınların istediği şey tam olarak bu.

+2: Gerçekten gidip ıssız bir adada kadınlar için ayrı bir ülke kurmalı ve erkeklerin yardımı olmadan yaşamalısın. Yukarıda yorum yapan iki kişi haklı, hala kendi kendine saçmalıyorsun.

+7: Kurban rolüne bu kadar girmen ciddi bir sorun, cık cık cık


+0: İnsanlığın uzun tarihinde kadın hakları sadece 200 yıldan daha az bir süredir var ve siz kadın tarihine hiçbir şey değilmiş gibi mi davranıyorsunuz? Kadınlar topluca erkeklere öl çağrısında bulunmadılar; Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamanın sizi küçülttüğünden şikayet etmek çok saçma. Güney Kore’de son zamanlarda artan kadın düşmanı suçlarla ilgili makaleleri okuyarak işe başlamalısınız. Örneğin, bir arkadaşını okula bırakırken öldürülen bir öğrencinin annesi olan orta yaşlı bir kadın da bıçaklanarak öldürüldü. Bunlar kadınların karşılaştığı gerçekler. Siz kendinizi kötü hissediyorsunuz diye başkalarının sizi umursamasını mı bekliyorsunuz? ‘Bir erkek olarak Kadınlar Günü’nde kendimi dışlanmış hissediyorum’ demek yerine, bir erkek olarak Kadınlar Günü’nü kutlamalı ve desteklemelisiniz.

+0: S*ktir. Sana şarkıyı kapat diyen mi var? Kimse bir şey söylemedi. Kendi kendine yaygara koparıp gürültü yapıyorsun. Bu nasıl bir mantık ya

1.🤏🤏🤏🤏

2. Bu kişi Jennie’nin hayranı mı? Neden kendini dışlanmış hissetsin ki?

3. Eğer bu kadar zorlanıyorsan, o zaman sadece öl

4. Şarkı çok güzel. Jennie fighting.

5. Neden kendini dışlanmış hissetsin ki? S*ktirㅋㅋㅋㅋㅋ

6. Kızlar dinliyor, o yüzden bize karışma ahjussi

7. Ha.. cidden bir ezik gibi görünüyor

8. Jennie fighting

9. Jennie’nin şarkısı çıktı mı? Dinlemem lazım.

10. Ah bu sadece acayip komikㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ciddi misin abijim ya? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikDui İçin Para Cezası Alan Suga Konusunda Şirket Sessiz
Sonraki İçerikLisa Victoria Secret Show’una Muhteşem Bir Giriş Yaptı
Subscribe
Bildir
guest
39 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments