Hanni’nin Ulusal Meclis’te Giydiği Kıyafetin Maliyeti Tartışma Konusu Oldu

48

NEWJEANS HANNI, 5.2 MİLYAR WON, GENÇ VE ZENGİN… ULUSAL MECLİS’TE ‘HYBE ZORBALIK’ GÖZYAŞLARI, KIYAFETİ MİLYONLAR DEĞERİNDEYDİ

 

15 Ekim’de Hanni, Ulusal Meclis Çevre ve Çalışma Komitesi’nin İstihdam ve Çalışma Bakanlığı ile Ekonomik, Sosyal ve Çalışma Konseyi’ne yönelik kapsamlı denetiminde tanık olarak yer aldı. Tanıklığı sırasında HYBE’da işyeri zorbalığına maruz kaldığını iddia ederken gözyaşlarına boğuldu.

Hanni, HYBE binasında başka sanatçılarla karşılaştığında, o ekipten bir menajerin kendisine “onları görmezden gelmesini” söylediğini açıkladı. Ayrıca ADOR’un yeni CEO’su Kim Joo-young’un durumdan haberdar olduğunu ancak kanıt yetersizliğini gerekçe göstererek gerekli önlemleri almadığını belirtti. Ayrıca, “yüksek rütbeli bir kişinin (Bang Si-hyuk, HYBE başkanı)” üyeleri çıkışlarından önce veya sonra hiç selamlamadığını belirtti. Ayrıca Hanni, HYBE çalışanlarının anonim sitelerde olumsuz söylentiler yayarak ve internette kötüleyerek NewJeans’in Japonya’daki performansını baltalamaya çalıştıklarını iddia etti.

İfadesinin ardından Hanni “Ağlamak istemedim ama gözyaşlarım sel oldu” dedi. Diğer NewJeans üyeleri de ona desteklerini gösterdiler. Danielle, yurda döndüğünde gururla “Bizim harika unnimiz” diyerek onu teselli etti. Programı nedeniyle Hanni’nin ifadesinin sadece başını yakalayabilen Minji, daha sonra Hanni’nin ağlarken çekilmiş fotoğraflarına baktı ve “İçimden ‘İşte benim kızım’ diye bağırdım” dedi.

Ancak NewJeans’in çıkışından sadece iki ay sonra 110.3 milyar won gelir elde ettiği ve her bir üyenin 5.2 milyar won (~3,79 milyon USD) aldığı ortaya çıkınca kamuoyu ikiye bölündü. Bu gelişmelerin ortasında, Hanni’nin Ulusal Meclis oturumundaki kıyafeti yeniden dikkat çekti.

Hanni beyaz bir gömlek, fildişi örgü yelek ve kot pantolon giyerek ağırbaşlı bir görünüm sergiledi. Gömlek ve yeleğin her birinin fiyatı yaklaşık 400,000 won, kot pantolonun fiyatı ise 200,000 won civarındaydı. Hanni ayrıca 4.3 milyon won değerinde Gucci marka küçük bir çanta, 2.2 milyon won değerinde yıldız şeklinde bir yüzük ve 1.5 milyon won değerinde ayakkabı taşıdı. Hanni’nin “Ulusal Meclis modası ”nın toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon won (~7,3 bin USD) olduğu tahmin edilirken, netizenler arasında yeni bir tartışmaya yol açtı.

1. Bang Si-hyuk yüz milyarlar kazandığında size ne söyledi ki? Önce Bang Si-hyuk batmalı

2. Eee, ne olmuş yani? ㅋ Low-HYBE ne yapıyor da böyle makaleler yayınlıyor, tsk tsk

3. Bu tür makaleleri sürekli yayınladıkları için artık bu konuda fikri olmayan insanlar bile ona karşı dönüyor; cidden alçakça.

4. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ medya oyunlarının seviyesine bakın…

5. İnsanlar bu makalelerden sonra gerçekten ona karşı dönüyorlar, cidden…

6. Genç ve zengin olmak jjang

7. Hanni’nin Save The Children bileziğinden bahsetmemeleri çok adice ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ bileziğin ne için olduğunu bile bilmiyorlardı muhtemelen

8. Ah~ Şimdi muhabiri araştırdım ve Baek Ji-eun’muşㅎㅎㅎ Cidden kötü biri

9. HYBE-yah, HYBE-yah, daha ne kadar ileri gideceksin?

10. Sırf biri zengin diye iş yeri zorbalığını haklı göstermek mümkün mü? Bu büyük şirketlerin zekâ seviyesi gerçekten komik…

K: pannchoa

Önceki İçerikSizce Dünyanın En Ünlü Filmi Hangisidir?
Sonraki İçerikYapay Zeka İdollerinin Gerçek İdoller Kadar Popüler Olacağını Düşünüyor Musunuz?
Subscribe
Bildir
guest
48 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments