Viviz’in Stilistinin Hiç Mi Stil Anlayışı Yok?

10


Cidden bunun iyi göründüğünü mü düşünüyorlar? Çocukların vücut tiplerini hiç mi düşünmediler? Ve neden onlara bu kadar kısa kıyafetler giydirmeye devam ediyorlar? Stilistin değiştiğini duydum ama o zamandan beri kıyafetler daha da kısalıyor. Şirket bunu görmezden mi geliyor, yoksa gerçekten onları böyle giydirmeyi kabul mü ettiler? BPM cidden aklını kaçırmış.

[+47][-5]

1. [+25, -2]
Kıyafetleri her etkinlikte o kadar açık ki, fancam’leri izlemek bile rahatsız edici. Hayranları defalarca daha fazla kumaş kullanmalarını söylemelerine rağmen hala hiçbir şeyi değiştirmediler. Geri dönüşlerinin üzerinden bir yıl geçti ve bunu böyle mahvediyorlar.

2. [+20, 0]
Uzun süredir sektörde olduklarına göre söz hakları yok mu? Kendi tarzını konuşturamaz mı? İnsanların böyle saçma sapan konuştuğunu duymanın ne kadar b*ktan bir his olduğunu biliyorlar mı? Güvenlik şortlarını ya da sütyenlerini görmek istemiyorum. Lütfen, stilisti değiştirin. Fancam’ları izlemeye korkuyorum.

3. [+19, -2]
Çok üzüldüm. Cidden bunun gerçek bir kıyafet olduğunu mu düşündüler? Albümüm için para iadesi istiyorum.

4. [+18, 0]
Şu anki stilistleri başka bir grupla çalışırken çok fazla nefret aldılar. Şimdi aynı şeyi burada yapmak için para alıyorlarㅋㅋㅋ Eleştirilen kıyafetleri gördüm ve kesinlikle nefreti hak etmişler

5. [+12, 0]
Eunha’nın kıyafetleriyle ilgili saçma kısım: ‘Untie’ sırasında kıyafetleri çok havalı bir şekilde yeniliyorlardı, ama bu ne? Zevkleri yok ve artık denemiyorlar bile? Eğer durum buysa para almamaları gerekir.

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerikSm Entertainment, Tv Joseok Oseok İle İş Birliği Olan Trot-dols Çıkış Yaptı
Sonraki İçerikNetizenler BabyMonster’ın Light Sticklerini Beğendi
Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments