Seventeen Jeonghan ve The8’in Katıldığı Etkinlikte Kargaşa Yaşandı

10

HYBE kapsamında idoller için düzenlenen özel bir etkinliğe bilet kazanan kişiler, etkinliğin düzgün bir şekilde yürütülmeden kısa sürede sona ermesine öfkelendiler.

23’ünde bir mağdur grubuna göre, SEVENTEEN’den Jeonghan ve The8’in elçileri olduğu güneş gözlüğü şirketi Speculum, Eylül ayında 50 kazanan için özel bir etkinlik düzenledi. Ancak mağdurlar, planlanan etkinliğin düzgün bir şekilde gerçekleştirilmediğini ve şirketin şikayetlerinden kaçındığını iddia ederek tartışma yarattı.

Etkinliğin 50 kazanan için olduğu duyuruldu ve bazıları, bazı kazananların harcadığı toplam tutarın 63 milyon won’u (~47 bin ABD doları) aştığını iddia etti.

 

Ancak, o gün gerçekleşmesi gereken fotoğraf duvarı etkinliği, etkinlik materyalleri tarafından engellendi ve görüntülenmesi zorlaştı. Mağdurlar ayrıca, önceden haber verilmeden özel bir video gösteriminin yapılmadığını iddia ettiler. Ayrıca, genellikle 30 dakika ile bir saat arasında süren diğer etkinliklerin aksine, bu etkinliğin idollerin ortaya çıkmasından çıkışına kadar sadece 9 dakika sürdüğü bildirildi.

Ayrıca, etkinliğin 50 kazananla sınırlı olması beklenmesine rağmen, Çin’den ek kazananların katılmaya davet edildiği ve ana etkinlikten önce etkileyicilerle bir ön etkinliğe daha fazla zaman ayrıldığı da belirtildi.

Speculum, etkinliğin yürütülmesinde bazı eksiklikler olduğunu kabul etti ve tazminat sözü verdi, ancak mağdurlar henüz herhangi bir yanıt almadıklarını belirtti.

 

 

1. Hayranların aptal olduğunu mu düşünüyorlar… makul bir süre vermelilerㅜㅜ Organizatörler fazladan bilet mi ayırdı?

2. 60 milyon won? ㄷㄷㄷ

3. Güneş gözlüğü şirketi burada tuhaf olan değil mi? Ve 60 milyon won??ㄷㄷ

4. Bu çok ciddi

5. Ama bu ev sahipliği yapan şirketin hatası değil mi?

6. Bu şirketin satışları düşük, peki Seventeen’i model olarak nasıl almayı başardılar?

7. Satışları geçen yıl 100 milyon won’a (~72.000 ABD Doları) bile ulaşmadı, öyleyse neden onlardan bir sözleşme kabul etsinler? Bence Pledis de burada hatalı

8. Bu markayı ilk kez duyuyorum. Ünlüler mi?????

9. Dahası, henüz mallarını bile vermediler. Ne zaman vereceklerini kimse bilmiyor

10. Neden onlara sadece “Seventeen” demiyorsunuz? Neden “HYBE idol” diyorsunuz?

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikKwon Mina ve Choa’nın Birlikte Fotoğrafı + Jimin Hakkındaki Yeni Açıklaması
Sonraki İçerikFelix’in Elle Kasım Sayısı İçin Yaptığı Fotoğraf Çekimi İyi Tepkiler Aldı
Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments