KBS, Jennie’nin Teklisi Mantra’yı Sözleri Nedeniyle Yayınlamayacak

26

BLACKPINK’in Jennie’sinin yeni şarkısı “Mantra”, belirli marka adlarından bahsedildiği için KBS’de yayınlanmaya uygun görülmedi.

23 Ekim’deki KBS müzik inceleme sonuçlarına göre, “Mantra”, sözlerinde belirli bir ürün markasına atıfta bulunduğu için Yayın İnceleme Yönetmeliği’nin 46. Maddesini ihlal etti ve yayın yasağına yol açtı.

“Mantra”ya ek olarak, NCT’den Jaehyun’un 24 Ekim’de yayınlanacak olan yeni şarkısı “Unconditional” da aynı nedenle yasaklandı.

Ancak, bir şarkı uygunsuz bir karar alsa bile, sorunlu kısımlar düzenlenebilir veya kaldırılabilir ve şarkı yeniden değerlendirme için yeniden gönderilebilir. Revize edilmiş versiyon geçerse, daha sonra yayınlanabilir.

Jennie’nin 11 Ekim’de yayınlanan “Mantra”sı hem yerel hem de uluslararası müzik listelerinde iyi performans gösteriyor. Şarkı herkesi kendi tarzlarında parıldarken kendi cazibesini yaratmaya teşvik ediyor.

“Mantra” ilk gününde 5.247.858 dinlenme sayısına ulaştı ve Spotify’ın “Daily Top Songs Global” listesine 5 numaradan girdi. Ayrıca Kore’de Bugs’ta gerçek zamanlı listede zirveye yerleşti ve ABD, Brezilya, Singapur, Filipinler ve Meksika dahil olmak üzere 57 ülke/bölgede iTunes’un “En İyi Şarkılar” listesinde 1 numaraya ulaştı. Jennie bu yıl ABD iTunes “En İyi Şarkılar” listesinde 1 numaraya ulaşan ilk kadın K-pop solo sanatçısı oldu. 17 Ekim saat 14:00 itibarıyla müzik videosu 36 milyon izlenme sayısını aştı.

Bu arada Jennie geçen yıl kendi ajansı OA Entertainment’ı (Odd Atelier) kurdu ve çeşitli faaliyetlere başladı.
CR: Kbizoon

 

1. ? Mantra’da belirli bir markadan bahsedildi mi?
> In-N-Out yüzünden mi?

2. Evet, zaten orada performans sergilemeyecekti

3. Defender ve In-N-Out yüzünden mi?.. Zaten MuBank’a gitmeyecekti, neyseㅋㅋ
ㅋㅋ
> Defender nedir?
>> Land Rover arabası!

4. Evet, zaten gitmeyecektiㅋㅋ teklif etseler bile gitmeyecekti

5. Ticari marka bir sorunsa, o kısmı basitçe sessize alabilir veya buna göre halledebilirsiniz. Bu onaylanmazsa, sadece Music Bank’ı etkilemeyecek; Bu, şarkının herhangi bir varyete şovunda, skeçlerde veya konuk görünümlerinde arka plan müziği olarak veya hatta radyo şovlarında kullanılamayacağı anlamına gelir. Oyuncu kadrosu üyeleri düzenleme yapmadan şarkıyı dinleyemez veya kullanamaz.

5. KBS müzik incelemelerinde muhafazakar olma eğilimindedir ve bu durum YG dahil olmak üzere şirketten bağımsız olarak geçerlidir

6. Ancak BP, başından beri MuBank’ta hiç görünmediㅋㅋㅋ

7. Gerçekten, hiçbir mantıkları yok. Geçimlerini sanattan sağlıyorlarㅋㅋㅋ

8. O zaman bu programı radyoda istesem bile çalınmayacak..?ㅠ

9. KBS şirketten bağımsız olarak böyleydi..

10. Şarkının radyoda bile çalınamaması üzücü

 

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikaespa Ningning 22. yaşını kutlarken muhteşem görünüyor
Sonraki İçerikOrijinal “Büyük 3” ajanstan idoller listelerde zirvede
Subscribe
Bildir
guest
26 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments