HYBE “Şirket içi belgelerimizi sızdıranlardan hesap soracağız” deyince Ulusal Meclis “Siz meclisi şaka mı sanıyorsunuz?” yanıtını verdi

23

Ayın 24’ünde, Ulusal Meclis Kültür, Spor ve Turizm Komitesi tarafından yapılan bir denetim sırasında Demokrat Parti milletvekili Min Hyung-bae, HYBE COO’su ve Belift Lab CEO’su Kim Tae-ho’ya, HYBE’ın “belge sızıntısından sorumlu olanlardan hesap soracağız” açıklamasına dair soru sordu.

Buna karşılık Belift Lab CEO’su, “Bilmiyorum çünkü şirketle iletişim kurmadım. Bana ifade vermem yönünde bir talimat verilmedi” dedi ve ‘tanık koltuğunda oturuyordum’ diye ekledi.

Milletvekili Min, “Denetim Anayasa ve yasalar çerçevesinde yürütülüyor ve tanık olarak konuşma fırsatınız var. Şirketin sorulan sorulara bu şekilde yanıt vermesi son derece uygunsuz” diyerek özür dilemesini istedi. Belift Lab CEO’su, “HYBE’ın açıklamasını görmedim. Hiçbir bilgiye sahip değilim.” dedi.

Komite Başkanı Jeon Jae-soo şu yorumda bulundu: “Denetim devam ederken ve milletvekilleri tanıkları sorgularken, bir açıklama yayınlamak denetimi anlamsız kılmakta ve Ulusal Meclisin otoritesini zayıflatmaktadır. K-pop alanında lider bir şirket olan HYBE bu kadar sorumsuzca mı davranıyor? Ulusal Meclis’in bir şaka olduğunu mu düşünüyorsunuz?”

Ardından bu konuda bilgi toplamalarını ve HYBE’nin resmi tutumunu komiteye iletmelerini talep ederek, “Aksi takdirde başka seçenekleri araştırmak zorunda kalabiliriz” dedi.

Denetim sırasında, haftalık bir iç rapor formatının bazı içerikleri ortaya çıktı ve belgenin diğer eğlence şirketlerinin idolleri hakkında aşağılayıcı ifadeler içerdiği doğrulandı.

1. Ulusal Meclis iş başında

2. Gerçekten Ulusal Meclis’in şerefs*z olduğunu düşünüyorlar, kim olduklarını sanıyorlar ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

3. Peki HYBE neyin doğru olduğuna inanıyor?

4. Onlar lanet olası pislikler…

5. …? Bunlar geri zekalı mı? Millet Meclisi’nin dikkate alınmayacak biri olduğunu mu düşünüyorlar? ㅋㅋ

6. Millet Meclisi’ne bile tepeden bakıyorlar, ne kadar ilginç

7. Bu çok komik ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ “Ulusal Meclis’in bir şaka olduğunu mu düşünüyorsunuz?”

8. Sihyuk-ah, babanın arkadaşlarına güvenmeliydin

9. Cidden arkalarında kim var bunların?

10. Sen kim olduğunu sanıyorsun HYBE?

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikHYBE’ın albüm satışlarında sahtecilik yaptığı ve albümleri “iade” koşuluyla piyasaya sürdüğü ortaya çıktı
Sonraki İçerikHYBE, atık ücretlerinden kaçınmak için gelirini 1000 kat düşük gösterdi, bunu “raporlama hatası” olarak açıkladı
Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments