Eski Top Teen Üyesi Cap, Hanni’yi Bencillikle Suçladı

17


Eski TEEN TOP üyesi C.A.P, NewJeans’ten Hanni’yi Ulusal Meclis’te işyeri zorbalığına ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirdi. 

Bu ayın başlarında Hanni, HYBE’nin kendisine ve NewJeans üyelerine işyeri zorbalığı şemsiyesi altında kötü muamelede bulunduğu iddiasıyla parlamento denetiminde yer aldı. Sözleri çoğu internet kullanıcısından övgü alsa da C.A.P (şu anda Bang Min Soo olarak biliniyor) YouTube kanalında, görünmesiyle ilgili hayal kırıklığını dile getirdi.

Bang Min Soo şunları söyledi: “Hanni’nin Ulusal Meclis denetimine katıldığını okudum ama tamamen kendi hikayesiyle ilgiliydi. NewJeans’ten birinin farklı bir sınıfta olması gerektiğini düşünüyorum ama o sadece kendinden bahsetti. Diğerleri bununla nasıl empati kurabilir?” Sözlerine şöyle devam etti: “Sadece kendiniz hakkında konuşamazsınız. Şöhretinizi kullanmakta sorun yok ama bunu başkalarının hikayeleri hakkında konuşmak için de kullanmalısınız. Parasını alamayanlar gibi gerçekten mücadele edenleri de işin içine katmalısınız. Çalışma yasalarını tartışmak istiyorsanız taşeron işçilerin yüzde 10’unun nasıl göz ardı edildiğinden bahsetmeniz gerekir. Bunun yerine, grubunun nasıl etkilendiği hakkında konuşuyordu. Empati yapılmalı.”

Vietnam asıllı Avustralyalı Hanni’yle ilgili olarak da şunları ekledi: “Koreli bile olmayan birinin konuşmasının %90’ında kendinden bahsetmesi nasıl bir izlenim verir sizce? Sıradan insanlar NewJeans gibi bir grubun çok para kazandığını düşünüyor. Bu hem kendisi hem de grubu için olumsuz bir algı.”

“Etrafımda pek çok savunmasız insan var ve eğlence sektöründe de pek çok insan var. Bu konulara odaklanmamız gerekiyor. Gruplarının ihmal edildiğini ve zorbalığa uğradığını söylüyorlar da ne yapabiliriz? Katılması iyi olsa da sesini çıkarmadı” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı: “Ünlülerin işi kolay ama sorun görünür olmayanlarda. Sesinizin duyulmasını istiyorsanız gri alanlarda kalanlarla empati kurmanız gerekir ancak Hanni bunu yapamadı. Bu sinir bozucuydu.”

1. Kendisini ilk kez görüyorum. Kim bu?

2. Kim olduğunu sanıyor?

3. Huh?? Kendisi kim ve neden bahsediyor?

4. Kirli paranı kazanmak için kadınları kullandın bu yüzden bunun hakkında konuşma bile!

5. Kimsin sen? Hanni sadece yaşadığı şeylerden bahsediyordu, bu yüzden tabii ki kendinden bahsedecekti

6. Kes be

7. …… kim olduğunu sanıyorsun sen be?

8. Kendisi hakkında konuşmaya davet edildiği için olabilir mi

9. Teen… top….? Kim bu Ajae…???

10. Teen Top isminden nefret etmeyin. Bu adam gruptayken bile insanları çıldırtırdı, gruptan ayrıldıktan sonra bile hala nefret almaya devam ediyor

K:pannchoa
Ç:netizenturkey

Önceki İçerik2024 Melon Yıllık Listesinde 1 Numara Olması Kesinleşen Şarkı
Sonraki İçerik(G)I-dle Jeon Soyeon, Cube’dan Ayrıldı
Subscribe
Bildir
guest
17 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments