HYBE, Meclis denetimi devam ederken “belgelerimizi sızdıranlardan hesap soracağız” açıklamasını yayınladığı için özür diledi

5

 

HYBE “Şirket içi belgelerimizi sızdıranlardan hesap soracağız” deyince Ulusal Meclis “Siz meclisi şaka mı sanıyorsunuz?” yanıtını verdi

HYBE:

“Bu açıklamayı yayınlamamızın nedeni, Ulusal Meclis denetimi sırasında şirketimizden bahsedilmesiyle ilgili olarak medyada çok sayıda soru yer almasıdır. Gelen sorular o kadar fazlaydı ki her birine tek tek yanıt vermek zorlaştı.

Ayrıca, denetimde yer almayan bazı ayrıntıların yanı sıra, bulanıklaştırılan veya sansürlenenlerin detayların online ortamlarda endişe verici bir oranda ifşa edildiğini ve çarpıtıldığını fark ettik.

Bu nedenle, medyadan gelen sorulara hızlı bir şekilde yanıt vermek ve yanlış bilgilerin daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla acilen bu açıklamayı yayınlamaya karar verdik.

Daha önce de belirttiğim üzere, Ulusal Meclis’e karşı saygısızlık etmek gibi bir niyetimiz asla olmamıştır. Açıklamanın denetim sırasında yayınlanmasının bizim açımızdan açık bir hata olduğunu tamamen kabul ediyoruz.”

1. Bir grup ezik… onlar yerine o kadar çok utanıyorum kiㅠㅠ

2. O açıklamayı kim yapmıştı? Bulun onu

3. Wow gerçekten fena bir karmaşa… işler bu noktadayken şirketi dağıtın artık;;;

4. Ah neden bu kadar ezik görünüyorlar ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

5. Of çok utanç verici

6. ….

7. Efsane

8. Hiçbir şey umrumda değil, vergi kaçırmışlar mı görelim, denetleyin ㅋㅋㅋ

9. Çarpıtılan tam olarak neydi?

10. Bahse varım SNL bunun parodisini yapmaz

 

K:Pannchoa


[instiz] MECLİS ÜYESİ MIN HYUNG BAE’NIN INSTAGRAMINA YAPILAN YORUM 

“Meclis üyesi Min Hyung-bae, genelde yorumlardan hoşlanmasam da, sizin siyasetimiz için gerekli, mızrak gibi keskin biri olduğunuzu düşündüm. Ama neden bugün böyle küçük düşürücü bir şey yaptınız? Min Hee-jin gibi biriyle bağlantınız olduğu için mi?

Başka ilişkiler nedeniyle birini mi kayırdınız? Bugünkü denetimde ortaya çıkardığınız HYBE’ın şirket içi belgesi, “Theqoo” adlı topluluktan toplanan, idolleri eleştiren kötü niyetli yorumların bir koleksiyonudur. Bunu HYBE tarafından  hazırlanmış gibi gösterip denetimde kullanacağınıza inanmakta güçlük çekiyorum. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. 

Siyaset tamamen temiz olamaz, ancak herhangi bir ilkesi olmayan manipülatif ve utanç verici taktiklere başvurmaktan kaçınmanızı rica ediyorum.”

1. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. Peki bu yorumu beğenenler ne yapıyor ㅠㅠㅠㅠㅋㅋㅋㅋ

3. Sadece susmalılar…ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

4. Peki Min Yoongi..? (t/n: Min Hee-jin gibi biriyle bağlantınız olduğu için mi? kısmına gönderme)

5. Min Yoongi?

6. Ne diyorlar ya? ㅋㅋㅋㅋㅋ

7. Seviyeye bakın…

8. Meclis üyesi SM’den biri <- onların inanmak istediği bu

9. Ben de Min’im ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

10. Min Yoongiㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

 

K:Pannchoa

Önceki İçerikHYBE şirket içi raporunda personeline TWS’i savunmak için RIIZE’ı kullanmalarını söylüyor + Seunghan da HYBE mağduru mu?
Sonraki İçerikSarı Saçlı Oyuncular Listesine Bir Erkek Oyuncu Daha Eklendi
Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments