[THEQOO] ‘Double Patty’ prodüksiyon müdürü Instagram’da açıklama yaptı

72

“Birçok kişi bana Irene’i soruyor. Prodüksiyon müdürü olduğum için diye düşünüyorum (gerçi proje sırasında filmden ayrıldım).

Dürüst olmak gerekirse Irene’i şahsi olarak tanımıyorum. Birlikte projede yer aldık ama çekim öncesi onu birkaç defa gördüm, çekim başladıktan sonra da sette birkaç defa karşılaştık. Çoğunuzun sorduğu gibi düşüncelerimi söylersem, bence bu Irene’in kişilik sorunundan çok sektörün bir sorunu. Bu bazılarını gücendirebilir ama şirketlerin idollerine nasıl davrandığını görünce, bazı idollerin niye terbiyeli davranmadığını anlıyorum.

Popüler idoller şirketlerin ana gelir kaynağı. Kontrat yenileme sorunu olabilir, arkasında daha fazlası olabilir ama sektörün genel fikir birliği sanatçılarını şımartmaktır. Şimdi şımarık çocuk ya da evcil hayvanların nasıl davrandığını düşünün, o zaman dediğimi anlarsınız. 

Ben ‘şımartılmış her ünlü diğerlerine kaba davranır’ demiyorum ama çevresi bir insanın hareketlerini bayağı etkileyebilir.  

Tabi ideal olan şey iki tarafın da birbirine saygı göstermesidir, ama bence basitçe idolleri suçlamaktansa düşünecek daha çok şey var.

Irene zor bir insan mı, bu soruyu cevaplandıramam çünkü bunu destekleyecek bir etkileşim yaşamadım onunla… 

Umarım kişisel saldırılar azalır. Bu skandalı büyütürse eğer gönderimi sileceğim.” #Irene #SormayıKesin #Bilmiyorum #Üzgünüm #filmcrew #Busanguy #DoublePatty #RedVelvet

1. Irene 30 yaşında, diğerlerini nasıl suçlasın? Çocuk değil o ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

2. Küçük yaşta çıkış yapanlar çevrelerindeki bu ünlü ortamından etkilenebilir ama Irene geç çıkış yaptı ve 30 yaşında ama şirketini suçluyor..

3. Ama niye diğer üyeler böyle değil? Kişiliği gerçekten kötü..

4. Kendi kötü kişiliği + eğlence sektörünün ortamı ㅋ

5. Irene 20’li yaşlarının ortasında çıkış yaptı, şu anda 30 yaşında. Çevreden etkilenen bir ergen değil, 30 yaşındaysan olgunsundur

6. Yani her şey Irene’in kişiliği. Tüm SM sanatçıları böyle değil çünkü

7. Ama Red Velvet üyeleri aynı çevrede yaşıyor ve çalışıyorlar yani bu sadece Irene’in kişiliği

8. ‘Double Patty’i boykot edelim

9. Şirket ve hayranları hep onu korudu… canlı söyleyemiyor, dans edemiyor, rap yapamıyor ama şirket onun yeteneklerini umursamıyor zaten ve hayranlar da her zaman idollerinin iyi olduğunu düşünüyor…

10. 10 yaşında değil sonuçta, bu onun kişiliği

 

Kaynak: Knetizen

Önceki İçerik[THEQOO] Twice ‘I Can’t Stop Me’ ile geri döndü
Sonraki İçerik[THEQOO] BTS’in tehlikeli olduğu için değiştirdiği koreografi
72 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments