J-min, kayıp rapordan 20 saat sonra bulundu… Bae173’ün faaliyetlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu

5

BAE173 üyesi J-Min (gerçek adı Jeon Min-wook) gruptan ayrıldığını duyurdu. Nisan ayında çıkış yapacak olan yeni grubu Close Your Eyes’a (CYE) odaklanmak istediğini belirtti. Ancak BAE173’ün ajansı bu hareketin sözleşmesini ihlal ettiğini ve tartışmalara yol açtığını iddia ediyor.

TenAsia’nın 3’ünde yaptığı açıklamaya göre, J-Min geçen ay hem PocketDol Studio’ya (BAE173’ün ajansı) hem de grubun üyelerine BAE173 ile olan faaliyetlerini durdurmak istediğini bildirdi. BAE173’ün bir üyesi (“A” olarak anılacaktır) TenAsia’ya, “J-Min, CYE’ye odaklanmak ve BAE173 ile olan faaliyetlerini durdurmak istediğini söyledi. Bunu duyduğumda çok hayal kırıklığına uğradım, ancak o kadar kararlı görünüyordu ki onu durduramazdık” dedi.

J-Min’in PocketDol ile BAE173 için yaptığı sözleşme 2027’ye kadar geçerli. Bu arada, CYE’nin onunla önerdiği sözleşme üç yıllık ve BAE173 anlaşmasının ötesine uzanıyor. J-Min, CYE ile olan faaliyetlerini tamamladığında, BAE173 çoktan dağılmış olabilir.

Üye A ekledi, “Elbette, J-Min bizimle kalsa harika olurdu, ancak ayrılmakta ısrar ederse ne yapabiliriz? Bunun için üzgün görünüyordu. Sonunda, ona istediğini yapmasını söyledik” A devam etti, “Bu duruma rağmen, kalan üyeler ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Herkes geri dönüş yapma şansı yakalayamaz” BAE173, Nisan veya Mayıs civarında yeni bir albüm yayınlamaya hazırlanıyor. J-Min ayrılma niyetini dile getirdiğinden beri diğer üyelerle iletişim kurmadı ve hatta geçen ayın 10’unda grubun hayran imza etkinliğini bile atladı.

J-Min, JTBC’nin hayatta kalma seçme programı Project 7 aracılığıyla CYE için seçilen yedi finalistten biriydi. Geçtiğimiz ay seçildiği sırada, 2020’de çıkış yapan BAE173’ün hala bir üyesiydi.

PocketDol, BYE’nin ajansı (UNCORE) ve J-Min arasında yeni grubu için yapılan sözleşme görüşmeleri sırasında gerginlikler yaşandı. J-Min’in CYE’ye resmen katılması için üç tarafın da (PocketDol, UNCORE ve J-Min) anlaşmayı imzalaması gerekiyordu. Ancak PocketDol, UNCORE’un sözleşmesindeki şartların Project 7 yayınlanmadan önce sunulanlardan farklı olduğunu iddia ederek anlaşmayı reddetti. Bu, PocketDol ve J-Min arasında bir iletişim kopukluğuna yol açtı. UNCORE, J-Min’in nerede olduğunu PocketDol’dan bile sakladı.

8 Ocak’ta akşam 7 civarında, PocketDol polise kayıp kişi raporu verdi ve sanatçılarıyla iletişimi kaybettiklerini belirtti. Yaklaşık 20 saat sonra, 9’unda öğleden sonra 3’te, J-Min şirket merkezinde BAE173 üyeleri ve PocketDol temsilcileriyle bir araya geldi. Üye A’ya göre, “Bu toplantı sırasında J-Min, artık BAE173’ün bir parçası olmak istemediğini açıkça belirtti”

PocketDol, Project 7’nin program yayınlandıktan sonra duruşunu değiştirdiğini iddia ediyor. PocketDol temsilcisi, “J-Min Project 7’ye katılmadan önce, sözleşmede yeni grubun bir üyesi olarak seçilse bile mevcut faaliyetlerine devam edebileceği belirtiliyordu. Ancak program sona erdikten sonra yeni bir sözleşme BAE173’ten ayrılmasını gerektiriyordu” dedi. Ayrıca, J-Min’in çekilmeye devam etmesi durumunda, sözleşmesini ihlal ettiği için kendisine karşı yasal işlem başlatacakları konusunda uyardılar.

Buna karşılık, UNCORE temsilcisi, “BAE173’ten ayrılmak bir sözleşme ihlali oluşturmaz. Tüm katılımcılar ve ajanslar, imza sırasında ‘bir yarışmacı Project 7’nin son üyesi olarak seçilirse, UNCORE’un önceden onayı olmadan başka hiçbir faaliyette bulunamayacağının’ tamamen farkındaydı” dedi.

TenAsia onay için ulaştığında, J-Min’in ekibi yanıt vermedi. CYE ile çalışan bir yönetici de yorum yapmayı reddederek, “Bu konuyu tartışamayız. Röportaj vermenin bir nedeni yok” dedi.

 

1. Kwangsoo asla değişmiyorㅋㅋ çocuklar acınası

2. S*ktir, o başlık ne???

3. J-min, güç bul

4. Kwangsoo ile ilişkisi olan herkes temelde masumdur ve sadece karşı tarafı taraf yanlıştır

5. Birisi Kwangsoo’ya idolleri yönetmede berbat olduğunu söyleyebilir mi? O şirketin altındaki şarkıcılar acınası

6. J-min fighting. Umarım Kwangsoo’dan kaçarsın

7. Cidden Kwangsoo’yu sektörden kurtarmalıyız

8. ? Ne diyorlar? Onu hayatta kalma şovuna gönderenler onlardı, peki şimdi neden böyle davranıyorlar?

9. Başlığı okuyunca çok şaşırdım. Kwangsoo-yah, lütfen çocukları bırak

10. Eğer bundan hoşlanmazlarsa, o zaman onu o hayatta kalma şovuna göndermeyin. Şimdi neden bu kadar yaygara koparıyorlar?

 

 

K: Pannchoa

Önceki İçerikHEARTS2HEARTS Üyelerini Görselleri ve Yaşları
Sonraki İçerikEnhypen Jungwon, Bang Sihyuk ile aynı “aegyo”yu kullandığı için dikkat çekiyor
Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments