Boynextdoor’un Ajumma Hayranlarının Havaalanında Olay Çıkarttıkları Doğru Mu

11

“Kyushu Asahi Broadcasting (KBC)’nin ayın 18’inde bildirdiğine göre, yerel polis, Fukuoka Havalimanı’ndaki bir gümrük memuruna dirseğiyle vurduğu iddiasıyla 20’li yaşlarında bir Koreli kadını suçüstü yakalayarak tutukladı.

Polise göre, A (29) olarak tanımlanan kadın, 17’sinde saat 20:30 civarında Fukuoka Havalimanı’nın uluslararası bagaj kontrol alanında, erkek gümrük memuru B’nin (30) göğsüne dirseğiyle vurarak resmi görevini engellemekle suçlanıyor.

Olay sırasında B’nin, A’nın kısıtlı bir alanda Koreli bir erkek idolü videoya çekmesini engellemeye çalıştığı ve bu müdahale sırasında A’nın ona fiziksel saldırıda bulunduğu bildirildi. Kadının ayrıca memurun yüzüne vurmaya teşebbüs ettiği ve yerde debelenerek huzursuzluğa neden olduğu bildirildi.”

[+162][-21]

1. [+98, -63] Hayranlar bile aşırıya kaçıyor… BOYNEXTDOOR’un konserinde de aynısını yaptılar

2. [+59, -15] Neden insanlar burada BND’yi yerden yere vuruyor? Bağlamı okumadınız mı?

3. [+55, -20] Ajumma hayranlar ㅋㅋㅋ Erkek idol hayranları gençmiş gibi davranmayı seviyor.

4. [+53, -17] Kadının uluslararası yaşı 29, yani Kore yaşına göre 31 olmuyor mu… Demek ki onların da ajumma hayranları var? ㅋㅋㅋㅋ

5. [+46, -3] Yerde miydiler? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. [+22, -25] Hayranı neyse idolü de öyledir ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

K: pannchoa

Önceki İçerikTWS Shinyu, Telefon Kamerasında TV Ekranlarına Kıyasla Farklı Mı Görünüyor?
Sonraki İçerikSanırım NCT Jaehyun’u İlk Defa Kilo Almış Halde Görüyorum
Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments