![url_upload_694e1d3fe6c7b.gif [webp-to-jpg output image]](https://s4.ezgif.com/tmp/ezgif-4e085e79d0ac6c0c.jpg)
![url_upload_694e1dac7d4b1.gif [webp-to-jpg output image]](https://s4.ezgif.com/tmp/ezgif-4b4b7ec16d54396f.jpg)
2025 SBS Gayo Daejeon kırmızı halı etkinliği, 25’inde Incheon Yeongjong-do’daki INSPIRE Arena’da gerçekleştirildi.
Aespa’dan Winter, fotoğraf çekimi için kameraların karşısına geçti.
- Vay, bu kadar kolaymış ㅋㅋ İdoller soluk görünmek için gerçekten çok fazla tone-up krem sürüyor. Peki bunu nasıl çıkarıyorlar?
- Aslında bunu her zaman yapabilirmiş ama yapmamış olması ilginç.
- Aigo… Şu an herkes sadece dövmesine odaklanmış durumda…
- Lütfen kullandığın tone-up kremin bilgisini ver.
- Tüm vücuttaki tone-up kremi nasıl temizliyor acaba? Sadece yüzlerini yıkadıklarını sanıyordum.
- Staflar kesin çok bıkmıştır.
- Hayranlar dövme yüzünden olay çıkacağını bildikleri için şok oldu… Muhtemelen diğer idoller de bunu bildikleri için dövme yaptırmadı. Onun yaptırmış olması aslında şaşırtıcı… Şimdi her şey dövmeye odaklanacak.
- Daha önce neden bu kadar ileri gittiğini merak ediyorum.
- Dövmesini umursamıyorum ama Winter gibi zaten beyaz olan idollerin bile tone-up krem kullanması beni daha çok şaşırttı.
- Şimdi saklıyorsa, en başta neden yaptırdı ki? Kimsenin göremeyeceği bir yere yaptırmalıydı…
K: Pannchoa







