[Nate] BABYMONSTER, STİLİSTİN HATASI MI? HAYRANLAR KAYAN KIYAFETE TEPKİLİ… DİKKATLER KIVRIMLI FİZİĞE ÇEVRİLDİ

BABYMONSTER üyesi Ahyeon’un giydiği sahne kıyafeti tartışmalara yol açıyor.
Geçtiğimiz ayın 26’sından 28’ine kadar BABYMONSTER, Seul’deki Jamsil Kapalı Spor Salonu’nda ‘2026-27 BABYMONSTER WORLD TOUR [CH00M] IN SEOUL’ konserini gerçekleştirdi. Üyeler, boncuklarla yoğun şekilde süslenmiş siyah kıyafetleriyle güçlü performanslar sergilediler.
İnci kolyeler gibi aksesuarlar ve her üyenin kendine has kişiliğini yansıtacak şekilde taranmış uzun, dalgalı saç modelleri sofistike bir hava yarattı. Ancak daha kıvrımlı/dolgun bir fiziğe sahip olan Ahyeon’ın giydiği askısız büstiyer (straplez üst), o dans ettikçe aşağı kaymaya devam etti. Korse ve bel kısmındaki kristal süslemeler göz alıcı olsa da, kolları her yukarı kalktığında straplez üst belirgin bir şekilde yer değiştirdi.

Performansın sonlarına doğru Ahyeon’ın rahatsız olduğu görüldü; sürekli saçlarıyla kendini kapatmaya çalıştı ve sık sık üstünü kontrol etmek için aşağıya baktı, bu durum izleyenlerin üzüntüsünü ve sempatisini topladı. Çıkış yaptığında sevgiyle “Küçük Jennie” olarak anılmış olsa da, Ahyeon son zamanlarda cesur ve iddialı kıyafetleriyle gündem yaratıyordu.
Performansı izleyen hayranlar şu tarz yorumlarla tepki gösterdi: “2007 doğumlu birine göre kıyafeti fazla iddialı/açık”, “Aşırı açık”, “Neden bir tek onun kıyafetinde askı yok?”, “İzlemesi bile beni rahatsız ediyor”, “Stilist bunu bilerek mi yaptı?”, “O masum imajına ne oldu?”, “Aşırı fazla cinsel taciz içeren yorum var”, “Lütfen bu tarz konseptler görmesi hoş değil”, “Çok fazla -> bel -> karın kasları -> göğüs dekoltesi hepsi açıkta”, “Fiziği harika ama kasıtlı teşhir rahatsız edici”, “Onun adına üzülüyorum” ve “Ailesinin yerinde olsam küplere binerdim.”

Tepki Seçenekleri: Bu en iyisi // İç ısıtan bir haber // Saçmalık // Üzüldüm // Kızdım
–
-
[+193, -6] Bu olayın güya başarılı bir pazarlama stratejisi olması gerekiyordu ama neden olay yaşandıktan tam bir ay sonra haber yapmaya başladılar ki?
-
[+134, -8] Kızı bilerek linçlerin önüne atıyorlar
-
[+29, -2] Gerçekten bu tarz bir gündem üzerinden mi prim yapmaya çalışıyorlar yani? ㅡㅡ
-
[+13, -2] Kız kaç yaşına geldi, insanlar hala ne diye ailesini karıştırıyor ki? ㅋㅋㅋ Çıldırdınız mı siz?
-
[+10, -7] Çıkışını yapmış ve profesyonel iş hayatını sürdüren bir insan; lütfen yapay bir tartışma yaratmak için ailesini bu işe dahil etmeyin. Eğer Ahyeon haksızlığa uğradığını düşünüyorsa, bu kendisinin dile getireceği bir meseledir.
K:Pannchoa







